Imatge de Sergi Roberto, Sergio Busquets, Eric García i Robert Lewandowski

L'emotiu gest de la dona d'un famosíssim jugador del Barça amb Catalunya: «Per sempre»

La famosa parella ha quedat encantada amb Catalunya i les seves tradicions

La dona d'un famosíssim jugador del Barça, ha anunciat a través de les xarxes socials que està completament enamorada de Catalunya i de les seves tradicions. Especialment d'una en concret: Sant Joan. Ja se sap que aquesta festivitat és una de les més esperades de l'any, ja que amb ella arriba l'estiu.

La nit de divendres passat, 23 de juny, es va celebrar la revetlla de Sant Joan. Totes les ciutats i pobles de Catalunya es van omplir de gent per dona la benvinguda a la nit més curta de l'any i una de les més desitjades. Hi ha qui va decidir celebrar-la amb la família, de festa amb els amics o a la platja.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La dona de Lewandowski enamorada de Catalunya

La dona de Robert Lewandowski, Anna Lewandowska, i el jugador del FC Barcelona, van decidir celebrar la revetlla de Sant Joan d'incògnit a la platja de Barcelona. Així ho va publicar ella mateixa a través de les xarxes socials, on va posar de manifest com li va agradar poder gaudir d'aquesta festa catalana.

Primer pla d'Anna Lewandowska, dona de Robert Lewandowski.
Anna Lewandowska, dona de Robert Lewandowski. | Europa Press

«Vaig rebre centenars de missatges vostres dient la meravellosa que és aquesta celebració. He d'admetre que va ser una experiència increïble, veure a milers de persones somrient, ballant literalment a tot arreu, als carrers i a la platja. Tothom! Famílies senceres amb nens, joves i persones grans!».

«Va ser quelcom preciós! Marcaré aquesta data, el 23 de juny, al meu calendari per sempre. Si esteu planejant un viatge a Barcelona, realment un recomano viure la revetlla de Sant Joan i veure-la amb els vostres propis ulls. Inclús ningú va reconèixer el meu marit caminar pels carrers», va concloure.

Imatge de l'Instagram de la dona de Robert Lewandowsky
La parella va gaudir de la Revetlla de Sant Joan. | @annalewandowska, Instagram

La parella, encantada a Catalunya

Podríem afirmar que Robert Lewandowski pensa el mateix que la seva dona sobre Catalunya i les seves tradicions, ja que a la fotografia publicada per ella, el davanter blaugrana apareix aparentment molt feliç i somrient, vestit amb unes bermudes fosques, una camisa estampada i una gorra. 

A més, com a detall sorprenent, a la imatge es veu la platja de gom a gom, amb el famós Hotel Wela de fons, i sembla que ningú s'adona compte que tenen a escassos metres un dels jugadors més famosos del panorama internacional.