YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'emotiu missatge de María Patiño recordant al seu pare: «Et dec la vida»

La periodista ha compartit un emotiu missatge en el seu compte d'Instagram

La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa
L'emotiu missatge de María Patiño recordant al seu pare: «Et dec la vida» | Telecinco

María Patiño és una periodista valuosa i amb un gran temperament. La periodista ha sabut guanyar-se al públic gràcies a la seva personalitat forta i implacable, unes qualitats sota les quals s'amaga un caràcter molt sentimental i passional.

Sota l'aparença de dona dura, María Patiño amaga un gran cor que s'estremeix cada vegada que la presentadora recorda als seus progenitors ja morts. La presentadora de 'Socialité' i 'Sálvame' sempre ha tingut una relació molt estreta amb els seus pares, als quals sempre ha mostrat el seu agraïment i afecte pel seu suport incondicional.

María Patiño recorda al seu pare mort a través d'Instagram

Al llarg d'aquestes dues últimes dècades, María Patiño s'ha llaurat una exitosa carrera professional gràcies al seu propi esforç, però també gràcies al suport dels seus pares, amb els quals sempre s'ha mostrat agraïda.

Encara que els seus progenitors porten ja diversos anys morts, María Patiño pensa en ells cada dia. La periodista és conscient que van ser una peça clau en la seva educació i en el seu desenvolupament personal, per la qual cosa sovint veiem a la col·laboradora recordant als seus pares públicament.

De fet, recentment, María Patiño ha compartit en el seu compte d'Instagram un emotiu missatge dirigit al seu pare, que molt aviat complirà quatre anys de mort.

En la publicació, la presentadora ha volgut deixar clar que pensa cada dia en el seu pare i reafirma el seu agraïment per tots els valors que li ha transmès i li han fet ser la persona que és avui dia.
«No hi ha un sol dia en què no pensi en tu. Et dec la vida i les armes que em vas donar. Disciplina, coherència, honradesa... Gràcies, papa. Et trobo molt a faltar, però no noto la teva absència, la teva manera de ser m'ajuda a estar», ha escrit María Patiño en Instagram.

La fotografia amb la qual María Patiño recorda al seu pare, Antonio Patiño

Acompanyant a la publicació, la presentadora ha compartit una fotografia del seu pare que, malgrat estar borrosa, resulta realment entranyable. En ella, apareix Antonio Patiño posant amb un tendre somriure decantat i una aparença d'allò més gentil.
Es tracta d'una imatge que María Patiño ha rescatat del bagul dels records i ha volgut compartir amb els seus seguidors perquè és una de les fotos favorites que té del seu pare.

Davant tan tendra postal, calia esperar que la publicació de la presentadora generés nombroses reaccions en xarxes socials. En menys d'un dia, la imatge ha aconseguit més de 16.000 m'agrades i centenars de comentaris que mostren.

«La millor herència és la que et deixo el teu pare. La teva honradesa i la teva coherència », escrivia una usuària a la qual María Patiño va replicar amb un comentari. «Adoro la seva capacitat de lluita, sense queixar-se un sol dia ... la seva manera brutal de voler», afegia la presentadora.

«Maria, recorda una cosa, només mor qui és oblidat», li recordava una altra usuària, als quals ella responia fermament convençuda: «Per això no han mort», afirmava referint-se també a la seva mare Pau Castro, morta anys abans que el seu pare.


El pare de María Patiño complirà al gener 4 anys de mort

Antonio Patiño va perdre la vida al gener de 2017 als 70 anys d'edat a conseqüència d'una llarga malaltia. Era tinent coronel en la reserva, vicepresident del Lar Gallego de Sevilla i subdirector del Cor d'aquesta institució, sent un home molt volgut no sols per la seva família, sinó pels seus companys de professió.

La seva defunció va deixar completament tocada a María Patiño, que va rebre la dura notícia en la vespra del Dia de Reis. Per si no fos prou, anys abans la presentadora havia hagut d'acomiadar a la seva mare Paz Castro. La dona va morir el febrer de 2014 amb 66 anys d'edat.

Ara, el pas del temps ha aplacat aquest dolor i el record que té d'ells farà que pervisquin per sempre.


Comentaris

envia el comentari