La actriz Andrea Guasch en un espacio al aire libre

L'adeu de l'exparella d'Álex Lequio, l'actriu Andrea Guasch

Ha tingut un bonic record per al jove

La notícia que aquests dies ha commocionat el món de la premsa de cor ha estat, sens dubte, la mort d'Álex Lequio, fill  d'Ana Obregón i  Alessandro Lequio. Un càncer  és el que ha posat fi a la vida d'aquest jove de 27 anys i això ha comportat que tant els seus pares com els seus altres familiars i amics estiguin realment abatuts.

No obstant això, tot i aquest dolor, molts dels seus estimats no han dubtat a fer-li un homenatge a les xarxes socials, com ha estat el cas de la seva mare, el seu pare, el seu germà Clemente i fins i tot de la seva cosina més estimada, Celia.

Així mateix, també cal destacar que nombrosos ciutadans del carrer i personatges famosos del nostre país, com ara Dani Rovira, han tingut paraules d'afecte cap a Álex i la seva família. I entre aquests es troba l'actriu  Andrea Guasch, amb qui va tenir una relació de diversos mesos durant l'any 2011. Ella va ser la primera parella mediàtica del jove i van viure la seva història intensament; tant és així que fins i tot a les xarxes van  compartir alguna imatge junts.

No obstant això, el seu amor va durar poc temps, però això no va impedir que conservessin un enorme afecte i que mantinguessin  una amistat. Precisament per això, l'actriu, coneguda pels seus papers en sèries com 'Cambio de classe' o en l'obra teatral 'L'anomenada', ha volgut fer també el seu homenatge a qui va ser el seu xicot.

Una instantània emotiva

En concret, ha fet ús de les stories d'Instagram per pujar una fotografia al seu costat. Els dos apareixen difuminats, en un espai a l'aire lliure, de nit i tenint de fons l'skyline d'una ciutat. Una imatge que l'ha acompanyat d'un senzill i emotiu missatge al mateix temps: «Bon viatge, amic».

Àlex Lequio i Andrea Guasch en una imatge d'arxiu
Aquesta és la foto que Andrea Guasch ha fet servir per a acomiadar-se d'Álex | Instagram

D'aquesta manera, ha volgut dir adeu a una persona que va formar part de la seva vida i per la qual sent un gran afecte.