Ana Obregón respira tranquila després d'un any

Els amics es bolquen amb Ana Obregón: La bonica promesa que li acaben de fer

Raúl Castillo li promet «trobar la manera perquè torni a somriure»

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, Álex Lequiova morir el passat 13 de maig en un hospital de Barcelona després de lluitar dos anys contra el càncer, en concret contra el sarcoma d'Ewing. Tant els seus pares com el mateix Álex sempre han afrontat la malaltia amb el positivisme i la força més gran possible, però finalment el càncer ha guanyat la batalla. 

La pèrdua d'un fill és un dels moments més durs de la vida d'una persona. Ara, l'actriu i el col·laborador d''El Programa de Ana Rosa' continuen rebent nombroses mostres d'afecte a través de les xarxes socials, a més a més d'estar acompanyats per la seva família i amics

Emotiu missatge de Raúl Castillo

Raúl Castillo, popularment conegut com a 'Ra', i Ana Obregón es coneixen de fa més de dues dècades, tot i que en els últims anys aquest s'ha convertit en un dels grans suports de l'actriu.

Amb la mort d'Álex Lequio, 'Ra' ha volgut enviar un emotiu missatge a Ana Obregón a través del seu perfil d'Instagram amb una fotografia on apareixen els tres junts. 

«La vida segueix, diuen, però no sempre és veritat. A vegades la vida no segueix. A vegades només passen els dies. Però trobaré la manera perquè tornis a somriure amiga, entre tots els que et volem ho aconseguirem», començava escrivint Raúl per seguir amb un «T'estimo. Quin mal si us plau, ajuda-la Déu meu, ajuda-la. Etern Aless, descansa en pau».

Altres mostres de suport

Darek, el model que va ser parella d'Ana l'any 2007, ha volgut sumar-se a les condolences per la mort del seu fill. També a través d'Instagram ha publicat una imatge d'una espelma encesa acompanyada de la frase: «El teu somriure per sempre en el nostre cel». «Els meus condols per a tota la família, especialment a l'Ana. Us envio totes les meves forces», deia finalment.