Primer pla de Rocío Carrasco

«Encara espero el condol de Rocío Carrasco»

Rociíto no vol saber res del passat

Rocío Carrasco segueix al punt de mira. La seva nova vida no acaba d'agradar a les persones que al seu moment van formar part del seu entorn més proper. La mare de Rocío i David Flores ha trencat completament amb el passat, tot i que això li ha fet deixar molta gent pel camí.

 

Rocío Carrasco menysprea el passat

L'emissió de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' ha suposat un abans i un després a la seva vida. La filla de Rocío Jurado està centrada en aquesta nova etapa i sembla que no vol saber res del passat.

Rociíto ha canviat molt des de llavors. Prova d'això són les nombroses aparicions que ha fet als mitjans per a parlar dels que un dia van ser el seu entorn més pròxim i, d'aquesta manera, guanyar adeptes. I és que hem d'oblidar que aviat s'estrenarà la segona part de la docusèrie que l'ha tornat a catapultar a la fama.

La relació de Rociíto amb la seva família materna està trencada des de fa temps, i també el vincle amb els seus fills, fruit del matrimoni amb Antonio David Flores. Però no només això, la televisiva també s'ha distanciat dels que fa temps van estar al seu costat i al de la seva mare. Ara té una nova vida i no en vol saber res.

Aquesta actitud no agrada als que al seu dia formaven part del seu entorn. I és que s'han vist substituïts per persones que han arribat recentment a la vida de Rociíto.

Foto de la famosa
Rocío Carrasco segueix al centre de moltes polèmiques | GTRES

 

Decepció amb la filla de Rocío Jurado

Un dels que ara està més a prop de l'ex d'Antonio David Flores és Palomo Spain. El dissenyador de moda és amic de Rocío Carrasco, i hi ha qui l'assenyala com el nou Antonio Ardón.

Aquest últim va ser el dissenyador de referència de Rocío Jurado i qui va signar el vestit de núvia de Rociíto quan es va casar amb Flores.

Tot i que durant anys ha tingut molta relació amb Antonio Ardón, la filla de 'la més gran' sembla haver-se oblidat totalment d'ell i de la seva família. Prova d'això és que la germana del dissenyador, Maribel, li retreu que no li donés el condol quan Ardón va morir el juliol de l'any passat.

 

En plena pandèmia de la covid-19, el dissenyador va perdre la vida a causa d'una malaltia molt greu. I arran d'això, nombroses personalitats de l'esfera gaditana van mostrar el condol mitjançant les xarxes socials.

La família Mohedano Jurado i els Carrasco Mohedano sempre van tenir el dissenyador de les folklòriques en un lloc privilegiat. Per aquest motiu, molts membres dels dos clans van voler donar ànims a l'entorn més proper del gadità. I és que era el dissenyador de capçalera de Rocío Jurado des de mitjans dels vuitanta i li tenien molta estima.

Maribel Ardón va rebre el condol de tota la família de Rociíto. Els seus germans petits, els seus tiets i José Ortega Cano no van dubtar a posar-se en contacte amb la germana del dissenyador per a donar-li el condol. Però de la primogènita de Rocío Jurado no hi va haver ni rastre.

Aquesta actitud té molt molesta Maribel, segons 'ESdiario'. No entén com no li ha donat el condol per la mort de qui un dia va ser el dissenyador de referència de la seva mare.

Sembla que Rociíto no té cap interès a recordar el seu passat ni les persones que al seu moment hi van ser molt presents. Des que va renéixer com l'au fènix, només vol viure el present i pensar en el futur.