Encarna Sánchez, la mediàtica locutora que es va enamorar d'Isabel Pantoja

'Viva la vida' ha revelat el motiu pel qual la periodista i la cantant van trencar la seva relació

Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, Isabel Pantoja i Encarna Sánchez als estudis de la Cope
Encarna Sánchez junt amb Mila Ximénez i Isabel Pantoja als estudis de la Cope | GTRES

La guerra mediàtica entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera està protagonitzant moltes portades. Per si no n'hi hagués prou, des de Telecinco han tornat a treure a la llum el polèmic assumpte que hi va haver entre la cantant i la locutora Encarna Sánchez.

Durant diverses dècades, Encarna Sánchez va ser un dels personatges més reconeguts de la ràdio a Espanya. Va aconseguir enamorar a milions d'oients i va generar una gran quantitat d'ingressos que la van convertir en una de les dones més riques de país. Una gran fortuna que el 1996, després de la seva mort a causa d'un càncer de pulmó, va ascendir a uns 1.500 milions de pessetes. 

Més que una gran amistat

Isabel Pantoja i Encarna Sánchez van tenir una molt bona relació. Ara bé, a 'Viva la vida' han assenyalat que va ser molt més que una gran amistat: «Encarna va estar bojament enamorada d'ella». Fins i tot es diu que la locutora va arribar a gastar-se més de 150 milions de pessetes en la cantant, entre regals i diners en metàl·lic.

L'any 1991, la periodista va entrevistar al seu programa radiofònic, 'Directamente Encarna', a Isabel Pantoja pel seu paper protagonista a la pel·lícula 'El día que nací yo'. Molts consideren que aquesta entrevista va ser l'inici d'una gran relació. Un any després, el 1992, Encarna Sánchez va assistir a l'estrena de la pel·lícula i un temps després les van enxampar a les platges de Cadis gaudint d'unes vacances amb Kiko Rivera.

Les imatges de les vacances no van sortir mai a la llum perquè la locutora no ho va permetre. «Allà estava Encarna, Isabel i el seu fill, Kiko Rivera, però Encarna es va encarregar de no aparèixer en aquelles imatges, es van retallar».

Les amenaces al fotògraf

Diego Arrabal va ser el paparazzi que va realitzar les fotografies de les dues amigues, i la locutora no va dubtar en amenaçar-lo. «A mi ningú em fa la vida impossible perquè mato a fills, dones i mares. En aquest país costa molt poc matar, i ho sabeu», s'escolta en un àudio que van emetre a 'Viva la vida'.

A més, el fotògraf també ha confessat que va patir moltes més amenaces i que fins i tot els seus pares ho van passar malament. Van dibuixar-li una diana a la porta de casa seva, rebia trucades anònimes de matinada, pintades al cotxe i van punxar-li les rodes del seu cotxe. «Vaig aconseguir esbrinar qui estava darrere, era algú del CSIC, així que imagineu el poder que tenia Encarna».

Un robatori va trencar la relació d'Encara i Isabel

No obstant això, l'any 1995 la relació entre ambdues es va trencar. La locutora va anar al banc i va treure 43 milions de pessetes, que va guardar en un armari tancat amb clau al qual només ella i Isabel Pantoja tenien accés. Aquell mateix cap de setmana, la periodista va haver de viatjar fora de Madrid i els diners van desaparèixer misteriosament de casa seva.

La mestressa de les claus d'Encarna Sánchez va assegurar-li que Isabel Pantoja havia estat al seu domicili. Encarna va parlar amb Isabel i van acabar discutint pel robatori, però finalment, Encarna va decidir acusar el seu xofer, Carlos Rodríguez. Els mitjans de comunicació de l'època van assegurar que la relació entre ambdues es va tornar més tensa que mai i malgrat que mai més van tornar a parlar d'aquest assumpte, la locutora va decidir deixar fora del seu testament a Isabel Pantoja.

El 5 d'abril de 1996, vuit mesos després del robatori, la locutora va morir a causa d'un càncer de pulmó. «En els últims dies de vida, trobava a faltar a Isabel», ha assegurat Carlos Rodríguez a 'Viva la vida'.


Comentaris

envia el comentari