Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame

Carmen Borrego, contra les cordes: el seu pitjor enemic la porta als jutjats

Carmen Borrego rep la pitjor notícia possible de les últimes hores

Carmen Borrego està atemorida després de les últimes notícies que ha rebut. I és que Coto Matamoros ha tornat a la càrrega contra el programa on treballa el seu germà. El que va ser tertulià de 'Crónicas Marcianas' ha llançat una ofensiva contra dos col·laboradors de 'Sálvame' que l'han posat al focus crític.

No hi ha dia que Telecinco no es vegi involucrat en cap polèmica. El cas és que la germana de Terelu va afirmar fa uns dies que va patir un violent incident amb Coto Matamoros. Carmen Borrego va explicar amb tot luxe de detall el desagradable episodi que va viure fa uns anys amb l'habitual polèmic tertulià televisiu.

Parlem d'un Coto Matamoros que darrerament s'ha deixat veure més que de costum arran del judici per la presumpta violació a Carlota Prado, exconcursant de 'Gran Hermano Revolution'. Especialment ha estat un dels grans defensors de la jove després del que va passar fa uns anys al 'reality' de Telecinco.

Carmen Borrego revela la cara més tèrbola de Coto Matamoros

Tot va començar quan Kiko Matamoros, fa uns dies, va afirmar que el seu germà està darrere d'una de les campanyes d'assetjament a les xarxes de la seva parella, Marta López Álamo.

Aquestes declaracions van provocar que alguns dels seus companys expliquessin quines van ser les seves vivències al costat del germà de Matamoros. I una de les que va prendre la paraula va ser Carmen Borrego.

Fotomuntatge de Carmen Borrego i Coto Matamoros
Carmen Borrego serà denunciada per Coto Matamoros per unes declaracions | Catalunya Diari

Així, la filla de María Teresa Campos explicava un dur relat que va viure l'última vegada en què tots dos van treballar junts. Una cosa molt greu que, fins ara, Carmen Borrego no havia volgut explicar públicament.

«No pot ser pitjor persona. L'última vegada que vaig treballar amb ell va ser a l'altra cadena, quan vam marxar. Vaig tenir molts problemes amb ell quan era col·laborador nostre. Jo era la directora», va començar a explicar Carmen Borrego divendres passat.

El dur episodi patit per Carmen Borrego per culpa de Coto Matamoros

«Un dels dies, ell es va equivocar perquè va venir a treballar i no estava convocat. I ja sabeu vosaltres com funcionen les coses dels col·laboradors, un ve tal dia i un altre ve tal dia. Jo vaig sortir i li vaig dir: 'escolta, ho sento, t'has equivocat'. I em va estavellar contra una paret», prosseguia la col·laboradora.

Primer pla de Coto Matamoros amb el dit enlairat en senyal d'advertència
Coto Matamoros se la té jurada al seu germà Kiko | Catalunya Diari

«Va haver de sortir el realitzador a salvar-me. Em va estavellar contra la paret de veritat, físicament. Simplement perquè li vaig dir que no era el seu dia». Després d'aquestes paraules, la presentadora del programa, Carlota Corredera, va voler interessar-s'hi i li va preguntar si li havia denunciat.

La col·laboradora va revelar que no va prendre mesures legals per diverses raons. «No ho vaig denunciar. No ho vaig fer per la meva mare, no ho vaig fer per la productora, no ho vaig fer per gaires coses», va sentenciar la tertuliana.

Coto Matamoros denúncia Carmen Borrego i el seu germà Kiko

El cas és que la resposta del polèmic col·laborador televisiu no es va fer esperar. Aquest dimarts, Coto publicava un 'post' a Instagram on anunciava que interposarà una querella contra Carmen Borrego per les seves paraules del divendres a 'Sálvame'. A més a més, també farà el mateix amb el seu germà Kiko.

Primer pla de Coto Matamoros, germà de Kiko Matamoros
Coto Matamoros ha decidit denunciar al seu germà i Carmen Borrego | GTRES

«Atesa la gravetat de les acusacions efectuades contra la meva persona per Carmen Borrego en un programa de televisió, afirmacions realitzades amb ànim lesiu que inclou els delictes de calúmnia i difamació, he decidit presentar una querella contra la col·laboradora. Així mateix, sol·licitar per via civil a la productora una compensació econòmica per la campanya de difamació continuada en contra meva».

«També interposaré una querella per insults difamació i calúmnia contra Kiko Matamoros. Per les seves mentides continuades l'únic interès de les quals és la lesió de la meva imatge», concloïa el missatge de Coto.