Sandra Barneda amb cara de preocupada

Sandra Barneda té una nova il·lusió que li prohibeix parlar de Nagore Robles

Sandra Barneda ha començat una nova vida i li han plogut les crítiques

Sandra Barneda ha fet un pas endavant que està causant una gran polèmica, ja que fa uns dies estava centrada en altres projectes. La presentadora sempre s'ha caracteritzat pel seu gran talent, per això no sap estar-se quieta i vol viure noves experiències.

Els seus seguidors s'han quedat realment sorpresos en adonar-se que la seva relació sentimental ja és una cosa del passat.

Sandra Barneda ha pres una de les decisions més complicades de la seva trajectòria: deixar la seva relació amb Nagore Robles.

Formaven una parella estupenda, però tenien massa diferències i han pensat que el millor per a totes dues és començar «camins separats». L'escriptora no ha perdut el temps i ja ha pres el control de la seva vida: té una nova il·lusió.

Primer pla de Nagore Robles i Sandre Barneda somrient
Sandra Barneda ha tingut una relació molt especial amb Nagore. | EUROPA PRESS
 

Sandra, segons informa el portal JALEOS, s'ha incorporat a un club selecte on està envoltada de gent tan important com Ana Botín.

Estem parlant del programa d'Influencers de LinkedIn, un espai al qual només s'accedeix amb el permís de la plataforma.

Barneda s'ha proposat triomfar en aquesta missió, encara que per això haurà de renunciar a una cosa molt valuosa per a ella.

Sandra manté una estreta relació amb Nagore, tot i que ja no són parella, però no podrà parlar de la col·laboradora a LinkedIn.

Aquesta xarxa social està orientada cap a aspectes professionals, ja que té com a objectiu influir en treballadors del mateix sector.

La presentadora no podrà fer cap referència a la vida privada, únicament hauria de tractar temes relacionats amb la seva trajectòria mediàtica.

Nagore Robles s'ha quedat sense alè, ja que sap que no tothom pot estar al programa d'Influencers de LinkedIn.

«Compartiré amb vosaltres les meves experiències, interessos i punts de vista.

Comença un viatge en què espero que aprenguem junts», escriu Barneda força il·lusionada a la seva primera publicació.

Sandra Barneda adverteix: «Molta informació»

Sandra ha recuperat la il·lusió gràcies a aquest projecte que comparteix amb cares tan populars com l'esportista Pau Gasol. Els experts asseguren que té un perfil perfecte per ser influencer a LinkedIn, tot i que haurà de ser més curosa.

No té per costum parlar de la seva intimitat, així que no li costarà feina deixar la seva vida privada al marge de la plataforma.

Barneda ja ha començat a enviar missatges a la citada xarxa social, en què es defineix com una dona «intrèpida, curiosa i investigadora».

Ha assegurat que té molta informació per processar i per comunicar, així que l'espectacle ja pot començar. Fa molt poc temps que té aquest projecte, però ja compta amb gairebé 2.000 seguidors.

Nagore Robles està orgullosa de la seva exparella, sempre s'ha arriscat per ella i juntes han tingut una relació important.

Han treballat molt de temps juntes a Telecinco i han aconseguit que el públic deixi de banda la seva relació sentimental. La col·laboradora ha demostrat que és una professional de primera categoria, el seu èxit no depèn de ningú.

Sandra Barneda va incomplir les normes per un bon motiu

Sandra ha parlat de la seva relació amb Nagore en comptades ocasions, però sempre ho ha fet per una raó.

L'última vegada que ha fet un pas endavant ha estat «per evitar especulacions», per això ha confirmat la ruptura. Tant Robles com ella han demanat respecte, ja que no pretenen crear una guerra ni obrir debats nocius.

Barneda triomfa dins i fora de la televisió, on s'està convertint en una escriptora de primera divisió.

Ha rebut premis rellevants i ha esdevingut un referent per a moltes dones, ja que la seva literatura defensa el poder femení.

La comunicadora té molts coneixements per aportar i compta amb dades molt interessants.