Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez

La mentida de Bertín Osborne que Fabiola Martínez ha descobert després de deixar-lo

Bertín Osborne, enxampat després de la confessió d'Ana Obregón a les seves xarxes

Bertín Osborne ens va sorprendre a tots en la seva estrena de la nova temporada de 'Mi casa es la tuya'. I és que després de diversos mesos d'aturada, el programa d'entrevistes de Telecinco tornava al 'prime time' amb un dels programes més especials que es recorden. Sí, perquè va tenir com a primera convidada una de les famoses més estimades del nostre país: Ana Obregón.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez
Fabiola Martínez s'assabenta per les xarxes que el programa del seu exmarit paga als convidats | GTRES

L'actriu i presentadora va protagonitzar una entrevista punyent. Des de casa seva, la biòloga es va obrir en canal per explicar a l'audiència com havia viscut el procés de malaltia del seu fill, la seva mort i el duel posterior.

Bertín Osborne ja no pot amagar el que molts intuïen

Han estat gairebé dos anys de desassossec i profunda tristesa en què ha viscut Ana Obregón. Però la seva fortalesa davant l'adversitat l'ha portat a veure la vida d'una altra manera. Així mateix, li ha portat a pensar que el seu fill Álex li dona tota la seva força allà on va.

Però a més de relatar diferents moments difícils que va haver de viure al costat del seu fill, Ana necessitava sortir de la seva bombolla després d'una dura època. I així ho va fer en companyia de Bertín Osborne i de diversos dels seus millors amics.

Muntatge Ana Obregón amb el seu fill, Aless Lequio
Abans de la xerrada d'Ana Obregón vam saber que Bertín Osborne paga als entrevistats | Catalunya Diari

Minuts abans que s'emetés el programa d'aquest dilluns a Telecinco, Ana Obregón publicava un 'post' al seu compte d'Instagram per remarcar diversos aspectes sobre una xerrada que ha deixat en xoc tots els seus seguidors.

Aixi doncs, la mare d'Álex Lequio tenia molt clar què faria amb el 'caché' que li pagava la productora del programa per obrir-se en canal davant d'Espanya. El cas és que, gràcies a aquesta confessió d'Ana Obregón, es va revelar que Bertín Osborne paga als entrevistats.

Ana Obregón revela sense voler que el programa de Bertín paga als seus convidats

«Sé que he trigat gairebé dos anys des que se'n va anar el meu nen a reunir les forces per fer una entrevista a la televisió. I he triat per fer-ho a un bon amic des de fa més de 30 anys, a qui tinc molt afecte per la seva empatia i gran cor. Si penseu que veureu una entrevista de dos famosos us equivoqueu», començava el 'post'.

Bertín Osborne i Ana Obregón
Ana Obregón va revelar que va cobrar per la visita a 'La meva casa és la teva' | Mediaset

«Veureu i escoltareu una conversa entre el cor trencat d'una mare i el cor generós d'un amic. Gràcies a tots per estar sempre al meu costat, gràcies a tot l'equip del programa, i especialment a Alberto Dugarte. Tant de bo mai hi hagués hagut de fer aquesta entrevista, la més difícil de la meva vida».

«Tot el meu 'caché' anirà destinat a la 'Fundación Aless Lequio' per investigar el càncer. Mai em lucraria amb el meu dolor», sentenciava Ana Obregón poc abans que sortissin a 'prime time' les seves delcaracions més esperades.

Muntatge de fotos de Bertín Osborne i Ana Obregón.
Ana Obregón es va obrir amb Bertín Osborne en la gravació més complicada des de la mort del seu fill | CatalunyaDiari

Cal assenyalar que fa uns anys, segons va revelar la revista 'Semana', Lolita també va explicar el que, al seu moment, va guanyar per visitar el programa del cantant. De fet ho va deixar ben clar quan va fer una referència a un deute del passat que tenia amb l'artista.

Finalment, aquest deute es va quedar en aigua de borratges gràcies a aquella entrevista a l'espai de Telecinco. «Ja m'ho va pagar bé quan vaig anar al seu programa, i molt bé», va confessar l'artista al seu dia.