Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez

Els enemics de 'Sálvame' tremolen: hauran d'aguantar-los un any més

Sálvame seguirà el 2023 a la graella juntament amb aquests altres programes

Sálvame ha renovat temporada per al 2023 amb La fàbrica de la tele. Hi havia molta expectació sobre si Sálvame s'acabaria els primers mesos del 2023, però segons ha pogut conèixer Vertele, seguiran tots al peu del canó. També han renovat quatre programes més secció fixa per al proper any.

Eren moltes les expectatives posades sobre aquest focus atès que Sálvame ha patit molts canvis aquest any. Primer el van escurçar per emetre dos episodis de la telenovel·la Cafe con aroma de mujer, perquè li fessin competència a Antena 3 amb Y ahora Sonsoles. Tot i això, les dades van ser nefastes i van reduir l'emissió de la sèrie a un capítol.

Imatge de Raquel Mosquera i Jorge Javier Vázquez
'Sálvame' renova per una temporada més a Telecinco | Mediaset

Veient que aquesta segona estratègia no funcionava tampoc, van passar la sèrie a Divinity i Sálvame va tornar a completar les hores de sempre. Tot i això, Telecinco no acabava d'obtenir aquestes bones audiències del passat amb Sálvame, per la qual cosa, l'última estratègia, va ser posar contingut de pagament amb la subscripció a Mitele Plus.

La fàbrica de la tele confia en l'audiència fidel de Sálvame, i per això, qui vulgui veure finalitzar el programa cada dia, haurà de pagar la subscripció i passar-se a l'aplicació. Al seu espai, ara s'emeten dos nous concursos que van començar aquest dilluns.

25 Palabras amb Christian Gálvez i Reacción en cadena amb Ion Aramendi. Tot i això, cap dels dos concursos estan aconseguint l'audiència que s'esperava. Per això no serà estrany que, en un temps, Sálvame torni al seu horari habitual.

Sálvame renova per al 2023 juntament amb aquests quatre programes més

Foto de Belén Esteban amb Ana Rosa
El programa d'Ana Rosa també renova per al 2023 | Telecinco

Segons ha pogut saber Vertele, Sálvame ha estat un dels programes fixos que renoven per a una altra temporada per a l'any que ve. La fi que s'esperaven Jorge Javier i Belén Esteban encara no arriba, si més no, de moment.

Hi ha quatre programes més que s'emeten a Telecinco que fa anys que acompanyen la cadena i que, per descomptat, tornen a tenir un lloc a la graella del 2023. El programa de Ana Rosa, Ya es mediodia, Fiesta i Socialité són els quatre espais que estaran fixos durant l'any que ve.

És cert que Fiesta, d'Emma García, fa pocs mesos que està amb bons resultats. És per això que Unicorn Content hi ha volgut confiar per continuar una altra temporada més. Per la seva banda, La fàbrica de la tele ha lluitat per mantenir Sálvame i Socialité durant el 2023.

Captura d'Emma García presentant 'Fiesta'.
'Fiesta' també estarà en graella l'any que ve | Mediaset

Tot i això, encara que hagin renovat, no volen dir que no pateixin canvis, tal com ha passat amb Sálvame aquest any. Estratègies variades per aconseguir més audiència i enderrocar la seva antiga companya amb Y ahora Sonsoles a Antena 3.

Aquests seran altres dels programes que es podran seguir gaudint a Telecinco juntament amb Sálvame

Un altre dels forts de Telecinco són els realitys que solen ocupar la franja de 'prime time'. És per això que el 2023 continuen molts. 'Realitys' que també són comentats en altres programes com a Sálvame.

Foto de Núria Marín
'Socialité' seguirà en emissió el 2023 | INSTAGRAM (@NURIASECRET)

Ja es coneix que hi ha una altra temporada de La isla de las tentaciones gravada i que s'emetrà l'any que ve. Per la seva banda, Supervivientes arrancarà també el proper any amb Laura Madrueño des d'Hondures i Pesadilla en el paraíso tindrà una segona edició.

I encara que Pesadilla en el paraíso no ha tingut les millors audiències, la veritat és que tindrà una segona edició. Va tancar ahir el final amb la quota de pantalla més baixa en tota la història de les finals dels 'reality' de Telecinco. Però promet una segona temporada igual d'interessant amb concursants tan potents com Maite Galdeano i Kiko Jiménez.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp