Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta López

Marta López: el motiu pel qual volien fer-la fora de la televisió

Marta López va estar a punt de ser acomiadada per sempre de Telecinco

Les últimes setmanes, Marta López s'ha vist embolicada en un escàndol monumental. Així és, ens estem referint a la polèmica que encara hi ha entre Jorge Pérez i Alba Carrillo. I és que la col·laboradora de Sálvame va cometre el greu error de participar en aquesta història, ja que ella mateixa va facilitar que tots dos tinguessin la seva esperada nit de passió.

A més, per si no n'hi hagués prou, la col·laboradora, en tot aquest temps que ha transcorregut, ha estat l'única que ha donat la cara al plató, ja que tant la model com l'exguàrdia civil van decidir desaparèixer del focus mediàtic. Tot i això, la veritat és que aquesta no ha estat l'única polèmica en què s'ha vist esquitxada Marta López. De fet, és la primera de moltes.

Si alguna hem de destacar és, sens dubte, aquella vegada en què va estar a punt de perdre el seu prestigiós lloc a Telecinco. Però, què va passar realment perquè els directors estiguessin a punt d'acomiadar de manera definitiva la col·laboradora? Desvelem tots els detalls!

Primer pla de Marta López
Marta López va estar a punt de no tornar més a la cadena de Fuencarral | GTRES

La 'irresponsabilitat' de Marta López que gairebé li costa la feina a Telecinco

Per començar a relatar la controvertida història del gairebé acomiadament de Marta López, cal remuntar-nos l'agost del 2020. Aleshores, encara hi havia grans restriccions davant la pandèmia de la Covid-19. Tanmateix, això va semblar no ser cap impediment perquè Marta López se saltés el protocol.

Tot va començar quan es van filtrar unes imatges de la tertuliana sortint de festa amb Makoke a Marbella. Al vídeo en qüestió apareixien totes dues abraçant-se efusivament, sense respectar la distància de seguretat i tampoc fent servir la mascareta.

Com es podia esperar, aquesta actitud irresponsable de Marta López va ser molt jutjada a Sálvame, ja que van considerar que no havia mantingut la «rigorosa conducta» que tot ciutadà havia de complir. Va ser llavors quan la direcció del programa va decidir que prescindiria de la seva participació.

Aquesta notícia es va donar a conèixer per un comunicat que Kiko Hernández, un dels amics més propers de l'extremenya, va llegir des de l'espai vespertí en directe. «Espanya ha decidit prescindir des d'avui de la col·laboració de Marta López en els diferents programes d'entreteniment davant l'actitud públicament irresponsable que ha manifestat en el seu àmbit privat», començava l'anunci en qüestió.

Per part d'Hernández, no va dubtar a reprendre també la seva amiga. «Em sembla de vergonya que quan estan dient que cada vegada hi ha més infectats, que se saturaran els hospitals… Anar-nos de festa a enganxar la cara l'un amb l'altre i després publicar-ho a xarxes socials, em sembla no estar en aquest món», va dir.

Però, per si no hagués estat prou polèmica, tot va empitjorar considerablement quan hi va haver un contagi massiu a Mediaset, coincidint que l'exconcursant de GH també va donar positiu a Covid-19.

Per descomptat, una complicada situació que gairebé porta Marta López a punt de ser acomiadada. I si no que ho diguin a Paz Padilla, que per unes polèmiques declaracions respecte al coronavirus, va acabar sent acomiadada fulminantment de Mediaset.

Tot i això, per sort de Marta López, poc temps després va reprendre el seu lloc de treball i tot va tornar a la completa normalitat.

Imatge de Marta López posant al 'photocall' d'un esdeveniment
Marta López gairebé acaba amb la seva carrera televisiva per saltar-se les restriccions de la pandèmia | Europa Press

Altres escàndols de Marta López

No només el seu gairebé acomiadament a Mediasetva ser una de les tantes polèmiques que va protagonitzar Marta López ni de bon tros. D'entre totes les controvèrsies que s'ha vist embolicada destaca també els seus tensos cara a cara amb la filla de Rocío Jurado.

I és que bé se sap que la tertuliana es va posicionar a favor d'Olga Moreno respecte a la seva guerra oberta amb Rociíto. Així mateix, la tertuliana sempre demanava a la dona de Fidel Albiac respecte per la guanyadora de Supervivientes 2021.

«A mi el que m'hauria encantat és que no se'm suplantés com a mare, que no se m'intentés fotre la vida. Tu em diràs a mi que t'agradaria que tractés amb respecte aquest personatge, una tia que posa als meus fills en contra?», li va dir Carrasco a López.

«Vols que la tracti amb respecte? Una falta de respecte és el que tu has fet amb mi, demanar-me que tingui respecte a Olga Moreno», va concloure la filla de 'La Jurado'.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp