Imatge d'arxiu amb Kiko Rivera

L'enèsima estocada de Kiko a Pantoja: «Veig Lolita Flores com una mare»

Kiko Rivera segueix dolgut amb la seva mare i no dubta a llançar-li un altre dard enverinat perquè a Isabel li quedi clar que ella no ha estat la seva figura materna

Tot ha canviat per a Isabel Pantoja des que el seu fill, Kiko Rivera, va obrir la caixa de pandora. La cantant, adorada pel seu públic i amb dos fills que sentien predilecció per ella, ho ha perdut tot. Ara, hi ha opinions dispars entre els que algun dia es van consolidar com els seus més fidels seguidors i quant als seus fills... Chabelita li demana més atenció i Kiko se sent completament estafat per la seva mare. Ja fa mesos que la cantant i el DJ no es dirigeixen la paraula. De fet, Kiko ho té clar: «no podré perdonar la meva mare», va sentenciar.

 

L'enuig del marit d'Irene Rosales amb la seva mare per haver-lo «robat» i enganyat l'ha conduït a parar-li els peus a la 'tonadillera'. Fins i tot, en els jutjats, si fos necessari. I per si fos poc, Kiko s'ha assegut als platós de televisió perquè tothom sàpiga què és el que ha succeït. També confessa els seus pesars al seu canal de Twich, 'En casa con Kiko', a tots els convidats que li aborden el tema, que a més sempre tenen un consell a la màniga per l'entrevistador davant la situació que està vivint. La seva última convidada, Lolita Flores, a qui Kiko li guarda un especial afecte, va ser la protagonista de l'última estocada que li ha propiciat el fill de Paquirri a la seva mare. «Jo et veig gairebé com una mare, per a mi que tu em donis un consell en la situació en la que estic ara em reconforta, no tinc aquesta figura materna, és inexistent», ha afirmat contundent deixant de nou a Isabel Pantoja per terra.

 

La filla de la 'Faraona' és conscient del dolor que sent el fill del torero mort per haver hagut de trencar els llaços amb la 'tonadillera' d'una manera tan amarga, per això ha aprofitat l'ocasió per llançar la seva pròpia reflexió. «Tu has de tenir records bonics, mai no es poden esborrar. Els mals et deixen empremta, una ratlla més al tigre no li farà efecte. Es queda la ferideta però segueix endavant i això és el que cal fer a la vida. Cal quedar-se amb el bonic de les històries», va dir. «Totes les coses que t'han passat estan molt recents. Tot el que et passa a la vida és el que et fa ser la persona que ets, les males experiències t'ajuden a ser millor i més fort, a guiar-te més pels teus instints, a tenir la teva pròpia voluntat», va afegir davant un Kiko emocionat per les seves paraules.

 

A més, la cantant i actriu li ha confessat que: «Jo sempre dic que amb l'edat, un té menys vergonya. Jo ara mateix em callo poques coses i si ho faig és per no fer mal». «Les coses, pel que m'ha passat a mi, no cal callar-les, cal treure-les on un vulgui treure-les. Era impossible fer-ho d'una altra manera», va respondre Kiko.

 

Sense penediments, la seva figura materna no ha estat Isabel Pantoja

Kiko es mostra molt segur, i no es penedeix, de treure a la llum els draps bruts de la seva mare i de deixar clar públicament que a ell li ha faltat que la seva mare exercís com a tal. Per a ell la seva figura materna ha estat la mare d'Irene Rosales. «La que suplia a la meva mare era la meva sogra i va morir», li va deixar anar Kiko. Això sí, el marit d'Irene Rosales ha assegurat que tot i que la seva manera de gestionar els seus problemes hagi canviat i hagi decidit dir que ja n'hi ha prou a la seva mare, ell segueix sent «el mateix nen que s'asseia al teu sofà», li ha confessat a Lolita.

 

Sota l'amor que tots dos es tenen, la presentadora li ha demanat a Kiko que actuï amb cautela i es prengui el seu temps per pensar les coses. El seu gran consell és que el 'petit de l'ànima' d'Isabel Pantoja no doni un cop de porta a una possible reconciliació futura amb la seva la persona que li va donar la vida. «Cadascú sap la seva història i les crítiques cal acceptar-les de la manera que tu creguis convenient. Cadascú ha de ser coherent i conscient dels seus actes. Jo em sento identificada amb tu, he hagut de ser pare i mare. Al teu pare sí que el vas perdre per sempre, això és dolorós, però mentre hi ha vida i esperança. Tu ara ets pare i ho saps

», ha conclòs l'entrevista Lolita.