YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antonio David acusa Lydia Lozano de 'cornuda' i hi ha algú que ho podria confirmar

L'any 2018 ja es va deixar caure que el marit de la col·laboradora li hauria posat les banyes

Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano està farta dels atacs dels seus companys.   | Telecinco

Aquest divendres, 'Sálvame' ha desencallat un tema que es va quedar pendent en l'emissió de dijous i que per temps no es va poder dur a terme. El programa havia preparat una nova entrega de l'autobús d'Antonio David Flores, un bus a què es refereixen cada vegada que apareix una dona que diu haver tingut alguna cosa amb ell i que pot aportar proves per demostrar-ho. Dijous a les quatre de la tarda van començar a anunciar el tema i finalment pels afers d'actualitat que es van anar succeint, no es va poder donar veu a aquesta dona, que anava al programa per explicar la seva veritat.

Finalment divendres, i coincidint amb què Antonio David també treballava aquesta tarda, el programa ha tornat a posar el tema a la palestra. En un primer moment, el tertulià s'ho ha pres amb humor i fent bromes sobre l'assumpte, però quan ha vist que s'acostava el moment que aparegués aquesta dona, s'ha anat posant nerviós i ha acabat carregant contra la que ell considera la companya més feble.

De fet, sempre que el col·laborador no sap per on sortir, acaba atacant a Lydia Lozano, que acaba pagant els plats trencats del programa sense tenir amb prou feines la culpa del que passa en cada moment. Avui Lydia ha intervingut en aquest assumpte i per culpa d'un lapsus verbal, s'ha acabat enduent la pitjor part. La col·laboradora ha volgut dir-li al seu company que agafés la situació per les banyes i aquest ho ha entès com un doble sentit i ha acabat atacant a la seva companya amb el que més li dol, el seu marit Charly.

Flores ha afirmat que Lydia hauria de tenir la seva casa molt neta per parlar de les banyes dels altres. Tot seguit i amb una Lydia que no sabia com reaccionar, el col·laborador ha seguit furgant donant a entendre que a casa d'ella també hi ha hagut banyes. Això ha sembrat el dubte al plató del programa i com és lògic, Carlota Corredera li ha demanat al seu col·laborador que donés més dades, ja que es tractava d'un assumpte molt seriós.

En aquesta ocasió, Antonio David ha dit que no havia de dir res més. Una cosa que li han recriminat en considerar que quan llences un atac així, hauries d'arribar fins al final i donar totes les dades de què disposis. No és la primera vegada que Antonio David intenta exposar una infidelitat a casa de la periodista, ja ho va fer l'anterior ocasió en què es va parlar al programa de les seves presumptes amants. En aquesta ocasió, tampoc va arribar fins al final. No obstant això i tirant d'hemeroteca, hem trobat una altra persona que sí que podria aportar més informació sobre aquestes presumptes infidelitats en el matrimoni de Lydia Lozano.

Mónica Hoyos també va parlar sobre la qüestió

L'any 2018, al plató de 'Sábado Deluxe', també es va posar sobre la taula unes presumptes infidelitats de Charly a la seva dona Lydia Lozano. En aquesta ocasió, es va explicar que en una reunió prèvia a un debat de 'Gran Hermano' i en què van participar les dues, Mònica Hoyos va intentar parlar d'una presumpta infidelitat de l'empresari cap a la col·laboradora, fins i tot i segons el que va relatar la pròpia Lydia, Hoyos va fer referència a diverses deslleialtats, encara que tampoc es va poder concretar res més.

Sigui com sigui, l'ombra del dubte envolta la col·laboradora i al seu marit, encara que sent honestos, fins al moment no hi ha hagut ningú que s'hagi atrevit a fer un pas més i aportar alguna prova concloent que pogués fer trontollar el matrimoni de la mítica tertuliana de 'Sálvame', que es troba en l'actualitat recuperant-se d'una delicada operació.


Comentaris

envia el comentari