Darío a 'La Isla de las Tentaciones'.

«Jo m'ho mereixo?»: Darío s'enfronta a Sandra amb el «cor trencat»

Després de fer-se pública la infidelitat, el jove ha pogut demanar tota mena d'explicacions a la xicota

Darío i Laura s'han enfrontat al seu pitjor moment dins 'La Isla de las Tentaciones. Després que es destapés la infidelitat de Férriz a la seva parella, el concursant no ha pogut aguantar més la pressió i ha demanat una foguera de confrontació.

Nerviós i amb el cap baix, Darío ha entrat a la platja per retrobar-se amb la seva xicota un mes després d'haver començat aquesta aventura. «Estic tranquil perquè jo sé que no he fallat», ha assegurat només seure.

Sandra Ferriz a 'La Isla de las Tentaciones'
Sandra Ferriz en 'La Isla de las Tentaciones'. | Mediaset

El jove ha arribat a la foguera amb la sensació que la seva parella ha estat jugant amb ell. «M'ha deixat clar que no m'estima i que no ha valgut la pena la nostra relació».

«Vaig entrar aquí enamorat perdut d'aquesta noia, però crec que m'estic començant a desenamorar», ha confessat a Sandra Barneda.

Darío ha assegurat que, ara, té el cor trencat i que la seva relació amb Rugo ha estat la gota que ha fet vessar el got.

Les llàgrimes han estat les protagonistes

Però només veure Sandra creuar el passadís de torxes, la seva actitud ha canviat del tot. La duresa de Darío ha desaparegut i ha deixat pas als sentiments.

Encara que semblava que es tirarien els trastos al capdavall finalment tot ha estat molt diferent. «Tenia moltes ganes de veure'l. Ho és tot per a mi», ha assegurat Sandra entre llàgrimes.

«I per què, tio? He estat molt enamorat de tu, creus que em mereixo això? Perquè jo m'he portat molt bé amb tu», ha preguntat Darío desconsolat.

«No t'ho mereixes. Saps el sentiment de culpa que tinc i la meva por era arribar aquí i veure't malament perquè no t'ho mereixes», ha assegurat Férriz.

Sandra demana perdó

La parella ha tingut l'oportunitat de tractar la infidelitat que, d'alguna manera, els ha deteriorat. Per això, el programa els ha facilitat un vídeo amb tot el que el jove ha dit en relació amb aquest tema.

«El primer que vull fer és demanar-te perdó per tot. Saps tot el que sento per tu, que no sempre t'he tractat com et mereixes», ha confessat Sandra, encara que considera que Darío «tampoc no ho ha fet amb ella».

Al contrari, Darío ha intentat fer veure a Sandra que no té raó: «Jo crec que sí que he mirat per tu. T'he respectat a tota la relació i t'he estimat».

Però el respecte no és suficient per a la jove, ja que considera que hi ha altres coses més a part de la lleialtat. «El respecte no tracta només de ser fidel, es tracta de moltes coses més; i moltes vegades no ho has fet bé amb mi», li ha aclarit.

«Hi ha moments en què la meva actitud no ha estat la que havia de ser. Però no crec que això sigui un motiu per fer el que has fet», ha assegurat Darío.

«Això serà una bombolla»

Tot i que el tema de la infidelitat ja s'havia solucionat, el següent vídeo ha estat el més dolorós per a Darío. Hi ha pogut reviure totes les queixes que té Sandra sobre la seva relació.

Després d'escoltar les seves paraules, que el seu festeig no va enlloc i que no és feliç al seu costat, el concursant no ha pogut amagar la seva opinió. «Això serà una bombolla».

Les noies de 'La isla de las tentaciones'
Un extemptador ha tret a la llum una informació delicada | Telecinco

Però quan semblava que tot tenia solució, Sandra Férriz ha decidit compartir amb la seva parella allò que realment pensa. «Tot el que he dit al vídeo, ho penso. Encara que intentis demostrar-ho, tu no ets feliç i em sap greu, però crec que no et faig bé i que tu a mi tampoc», ha assegurat entre llàgrimes.

Després de conèixer els sentiments de la jove, Sandra Barneda ha volgut saber si Férriz és feliç al costat del seu xicot. Encara que al principi ha volgut jugar a la distracció amb la presentadora, finalment ha acabat confessant. «Ara mateix no soc feliç amb Darío», ha dit deixant la seva parella amb la boca oberta.

Darío i Sandra parlen de la infidelitat

«Jo he entrat aquí molt malament. Tenia una cosa a dins que necessitava deixar anar», ha assegurat en relació amb la infidelitat.

Per la seva banda, Sandra ha volgut deixar clar que van ser els dos qui van acordar mantenir aquest tema en secret. Però sembla que no va ser del tot així.

«Sandra, et vaig dir que va ser cosa de tots dos perquè, al final, jo tampoc ho vaig deixar anar», ha explicat Darío. «Però tu em vas explicar que ella t'havia demanat si us plau que no ho expliquessis» li ha recordat la presentadora.

Sandra Barneda mirant a càmera en el plató de la Isla de las Tentaciones 3
Els concursants més emblemàtics tornen a veure's les cares | Telecinco

«Quan he estat malament a l'habitació, m'he plantejat què treia jo amagant-ho. Tu no pensaves que jo estava molt fotut? Perquè jo venia a les fogueres tremolant», li ha preguntat a Férriz directament.

«Quan venia, sabia que estaves bé i sabia que això explotaria per algun lloc. Sí que és veritat que no volia que això ens afectés i potser no va ser la millor decisió», ha aclarit la participant.

Sandra Férriz ha volgut aclarir que ella ha actuat així perquè no afectés la seva parella. «En el moment en què es descobreix tot, em trec un pes de sobre i m'allibero».

Però la jove considera que a 'La Isla de las Tentaciones' s'ha adonat que havia pensat molt poc en ella mateixa i s'havia centrat únicament en la seva parella.

«Pensar en tu què és? Deixar-te endur amb un noi? Et vaig demanar que em respectessis», li ha recriminat Darío molt molest.

La temptació més gran de Sandra

Per acabar la foguera, l'organització tenia preparat un vídeo de la relació de Sandra i el temptador Rugo. Darío ha pogut veure com la seva parella es besava amb ell. «Joder, Sandra. De debò no te'n penedeixes?».

«En aquell moment, em vaig deixar portar. No vaig pensar ni en les conseqüències ni en tu. T'estic sent molt sincera», li ha respost Férriz. «Em sento molt malament per ell, que vegi això em fa molt de mal».

Tot i haver assegurat que per Rugo no sent res «sentimentalment parlant», per a Sandra és una persona molt important i no es penedeix de res.