Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós

Revelen l'estat d'Antonio Resines una setmana després del seu ingrés a l'UCI

Antonio Resines continua ingressat després de contagiar-se de Covid fa uns dies

Antonio Resines evoluciona favorablement a l'hospital després de contagiar-se de covid-19 ara fa uns dies. L'actor continua ingressat a l'UCI d'un hospital madrileny, on hi és des del passat 22 de desembre.

Si fa pocs dies sortia a la llum que Resines es trobava «estable» dins la gravetat, ara s'ha donat a conèixer una nova actualització del seu estat. I és que Resines ja ha pogut agafar el mòbil per a contestar alguns missatges que li han arribat al llarg dels dies.

Són molts els amics i companys de professió que estan preocupats per la salut del carismàtic actor de 'Los Serrano'.

Pla general d'Antonio Resines amb el rostre neutre i a un plató de televisió
Antonio Resines evoluciona favorablement a l'UCI de l'Hospital Gregorio Marañón | Europa Press

La veritat és que són bones les notícies sobre l'estat de salut del famós actor espanyol. Unes novetats que tranquil·litzen més si és possible als seus familiars i amics més propers.

Continuen arribant nombrosos missatges de suport per a Antonio Resines

Fa unes hores, era Santiago Segura qui parlava sobre Resines i li enviava ànims perquè aviat abandoni l'hospital on està ingressat. Tots dos es coneixen des de fa molts anys i han treballat junts a la saga 'Torrente' en diverses ocasions.

Per al director de cinema, Antonio és una de les persones més «maques, simpàtiques, assequibles, positives i generoses» que ha conegut a la professió.

Antonio Resines i Santiago Segura, en un photocall
Antonio Resines i Santiago Segura, en un photocall | GTRES

«No sé si demanar-vos que reseu per ell (el prec és una eina poderosa però només per als creients). El que sí que us vull demanar, a tots els que us caigui bé Antonio, és que penseu una estoneta en ell de manera positiva, que desitgeu que es recuperi. I que mentalment li envieu molta energia i ànims, perquè sento que li arribarà una onada de desitjos i energia que es convertiran en força sanadora», sentenciava.

«Resant i amb una espelma encesa al nostre estendard, com és Antonio»

Són nombrosos els companys i amics de Resines que li han enviat tota la força del món perquè passi el millor possible el seu ingrés per Covid. «Jo prego», escrivia Bibiana Fernández, un missatge que també li donava suport l'actriu asturiana Paula Echevarría.

«Resant i amb una espelma encesa al nostre estendard, com és Antonio», deia l'actriu Candela Peña, i l'humorista Miki Nadal afirmava que «això està fet».

A més, l'actriu Elena Furiase li enviava un càlid missatge a les xarxes socials. «Força per a Antonio, tota l'energia positiva per a Antonio. Es recuperarà i molt aviat», deia el missatge de la filla de Lolita.

Anabel Alonso confessa que la recuperació de Resines està sent «lenta»

Una altra de les grans amigues al món de la interpretació d'Antonio Resines és l'actriu basca Anabel Alonso. Ella és íntima de Resines, ha estat en contacte amb la seva dona, Ana Pérez-Lorente, i ha afirmat que va donar positiu el dia 17.

I revela Alonso que el 19 de desembre tenia cita per a la dosi de reforç. «Està a l'UCI, però afortunadament està estable dins de la gravetat», ha dit fa unes hores.

Antonio Resines i Anabel Alonso treballant junts en una pel·lícula
Antonio Resines i Anabel Alonso, en una imatge d'arxiu | Arxiu

Segons explicava fa poc, sembla que l'evolució de l'actor «és lenta, però cada dia que passa es va guanyant un dia més. Hi ha una petita millora», ha dit Anabel Alonso.

«De moment, no sortirà en una setmana de l'UCI, serà una mica més. Els familiars estan confiats, tranquils, preocupats», però que Antonio Resines «evoluciona favorablement i serà lent», ha dit l'actriu d''Amar es para siempre'.