Primer pla d'Irene Rosales, dona de Kiko Rivera

Irene Rosales, culpable de tots els mals d'Isabel Pantoja: «Per fer caixa»

La 'tonadillera' acusa la seva nora d'haver manipulat a Kiko Rivera

Isabel Pantoja no guanya per a disgustos, i sembla que segueix decidida a culpar la seva nora, Irene Rosales, de tots els seus mals. I és que, per si la 'tonadillera' no en tingués prou amb l'enfrontament que la separa del seu fill, Kiko Rivera, des de ja fa més d'un any, ara també pateix l'amenaça del seu ex, Julián Muñoz.

Tot i això, Pantoja té molt clar que Rosales ha estat la que ha manipulat al seu fill en contra seu tot aquest temps. «Pensa que Irene és la que ho ha orquestrat tot perquè Kiko fes caixa», explicava Rafa Mora a 'Sálvame'. «Isabel pensa que ha estat encoratjada, alliçonada suposadament, per Kiko Matamoros».

Sobretot, perquè fins fa molt poc tots dos compartien plató a 'Viva la vida': «Li ha dit que arribi fins aquí per posar a parir la seva mare. Per viure com a fill de torero que per això ho és. Per això el seu pare li va donar una dinerada».

Així, les darreres declaracions que hauria pronunciat Pantoja sobre això, donant a entendre que per a ella el seu fill «s'havia acabat per sempre», cobren més sentit que mai. I això que després de la mort de Doña Ana semblava que tots dos s'havien acostat.

Primer pla d'Irene Rosales molt maquillada i mig somrient
Irene Rosales segueix carregant amb la responsabilitat de l'enfrontament entre Kiko i la seva mare | GTRES

L'artista s'hauria quedat «absolutament escandalitzada amb les declaracions del seu 'petit de l'ànima' durant el viatge al Nepal amb Jesús Calleja». Sobretot perquè, durant aquest programa, Kiko arribava a responsabilitzar la seva mare de la seva addicció a les drogues.

I segons sembla, Isabel «ja no permet que li parlin sobre Kiko ni que li aconsellin sobre ell ni sobre el que ha de fer per acostar postures amb el seu fill».

Isabel Pantoja viu les seves hores més baixes

Una opinió que sembla compartir la seva filla Chabelita. «La pilota és a la seva teulada. Per part meva no trobarà perdó», declarava fa poc.

D'altra banda, des de 'Sálvame' semblen estar disposats a acabar d'enfonsar la cantant, ja que han contactat amb una treballadora que coneix molt de prop Pantoja. «Ella dormia al matí i es passava tota la nit veient vídeos, bevent i fumant», explicava al programa.

«La treballadora no podia ficar-se al llit, per si a la senyora li faltava una til·la a les cinc del matí. Quan li donaven de sopar a l'àvia els purés, Agustín i Isabel es barallaven per llepar els plats».

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Kiko Rivera i Isabel Pantoja | GTRES

Aquesta treballadora va ser acomiadada de molt males formes de Cantora. «Agustín va veure que ella volia fer una foto a la seva mare, Doña Ana, malalta i la va fer fora de casa. Li va dir que se n'anés», revelava.

Mentre que també desmentia la relació perfecta que pretenien vendre Anabel i Kiko amb la seva àvia: «No venia cap dels dos. Doña Ana ha estat dies i mesos sense que fossin Kiko, Anabel, ni ningú».

Kiko Hernández, que ha empatitzat amb la complicada situació que travessa la 'tonadillera', no ha dubtat a posicionar-se a favor seu. «És normal que aquesta senyora no tingui ganes d'aixecar el telèfon per felicitar el Nadal», argumentava. A més a més, les xarxes també s'han bolcat amb la mare de Kiko Rivera.

Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt
Isabel Pantoja amb la cara seriosa | GTRES

«Fa molt que crec que Isabel Pantoja cal ajudar-la, segurament té una depressió (pel que han explicat fins i tot els seus fills) i no li podem demanar que actuï com altres persones», opinava una usuària.

«I després us permeteu el luxe de parlar de salut mental, i esteu picant contínuament aquesta persona. Com passi alguna cosa grossa, no dormireu tranquils la resta de la vostra vida, carronya», els retreien.

I mentre la seva mare viu el Nadal més amarg i trist de la seva vida, Kiko Rivera dicta sentència i està més que disposat a deixar el drama en el passat.

«He de tancar cicles i posar punts finals», compartia al seu Instagram. Una publicació que no deixa indiferent a ningú després de les últimes polèmiques que envolten el clan: «Arriben noves històries per viure, no les arruïnaré portant al futur un passat que no existeix».