Primer pla de Miguel Frigenti

Miguel Frigenti, retratat: «Amb qui et penses que estàs parlant»

Ha sortit a la llum que el tertulià hauria tractat molt malament a dues hostesses de 'Mediaset'

Actualment, Miguel Frigenti viu les seves hores més baixes a 'Sálvame'. I tot perquè ha estat acusat de ser un dèspota i mirar per sobre de l'espatlla a altres treballadors de 'Mediaset'. Concretament, el tertulià hauria protagonitzat un acalorat enfrontament amb dues hostesses, a les quals hauria parlat de molt males maneres.

Un succés que han tret a la llum durant el programa quan el reporter Sergi Ferré es desplaçava fins als camerinos de 'Mediaset' per relatar el que havia passat just abans de gravar l'emissió. I és que, segons sembla, Frigenti la feia grossa realment: «Al camerino 13 va passar una cosa molt desagradable».

Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP
Miguel Frigenti de 'Sálvame': «No vaig tenir infància. Me la van robar entre tots»| GTRES

Un altre dels col·laboradors, Rafa Mora, que just era al camerino del costat, va poder sentir tot el que va passar. Una cosa que qualificava d'«una vergonya i un despropòsit».

«Va tenir unes paraules molt desagradables amb dues companyes», relatava llavors Sergi Ferré, «es va dirigir de molt males formes amb uns fums que no serien els adequats».

El plató del 'Deluxe'
Plató de 'Sálvame Deluxe' | Mediaset

I de fet, com que és una zona de pas, hi ha molts testimonis que van veure el que va passar. «Va ser una situació molt incòmoda i violenta sobretot perquè tots som companys».

Tot i això, el tertulià acabava explicant que va demanar disculpes després d'aquest succés. «Soc el responsable d'aquesta situació, n'estic molt penedit i avergonyit», assegurava.

Les xarxes socials carreguen contra Miguel Frigenti

Davant d'això, les xarxes socials no trigaven a fer-se ressò i atacar Frigenti pel seu lamentable comportament. «Que Frigenti li va dir a una de les hostesses: 'Amb qui et creus que parles?'», han comentat sense donar crèdit.

«Frigenti sent un dèspota, mal educat i classista. Doncs res de nou en ell. Quin fàstic de personatge!», prosseguien els atacs a Twitter.

«Res de nou, ha tornat a quedar retratat, el temps al final dona la raó i sempre ha estat així. Al concurs ha estat igual», deia un altre usuari.

Pla general de Miguel Frigenti posant enmig del carrer amb els braços plegats i somrient
Miguel Frigenti | GTRES

«I després el senyor Frigenti es queixa que li van fer 'bullying'», han carregat els usuaris.

«L'humil retratat pel seu propi programa. Tard o d'hora les caretes cauen, sabem que a Miguel Frigenti les disculpes només venen perquè se l'agafa, però no perquè ho sent. Al pobre li vau inflar tant l'ego, que teniu al veritable Miguel».

«Frigenti ofèn, menysprea i insulta tothom, després demana perdó i tot arreglat. Això no val, ja ho has fet moltes vegades i amb moltes persones. Ets un dèspota i un superb, ja és hora de baixar fums, ser decent i no fotre més», continuaven atacant.

Fins i tot el mateix Antonio David Flores va voler opinar sobre això. «Consell nadalenc per a Miguel Frigenti, més conegut com a 'el rei dels passadissos'. Tracta les hostesses de 'Mediaset' amb el respecte degut, no són menys que tu», li recomanava l'ex de Rociíto.

Fotomuntatge dels rostres dels germans Suescun, Sofía i Cristian
Sofía i Cristian Suescun | Catalunya Diari

«Deixa't de crits i escarafalls. Espero que et disculpis i et sancionin com mereixes. Canvies el discurs quan ningú et veu?», prosseguia.

Una cosa davant del qual no trigava a obtenir resposta per part dels seus detractors: «Mira qui parla de respecte. Després de tot el que en sabem, es permet el luxe de donar consells als altres».

«Si tinguessis un mínim de vergonya, et ficaries a casa teva i no sortiries més. Però és clar, respecte i vergonya escassegen a casa teva», atacaven al pare de Rocío Flores.

Tot i que també hi ha hagut qui ha donat la cara per ell. «Em sembla increïble que el linxin, quan ha demanat disculpes per les seves males paraules a les hostesses i no parlen de la pujada que va estar Jorge Javier Vázquez amb Lucía Pariente en directe».

I, per si no n'hi hagués prou, Frigenti també va haver de fer front a fortes acusacions de deslleialtat cap a la seva parella. En concret, Cristian Suescun l'acusava d'haver pagat ni més ni menys que 250 euros per fer dues videotrucades pujades de to.