Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco

Fidel Albiac, enganxat: Té una cita secreta amb un home poderós

Fidel Albiac comparteix confidències amb un dels pesos pesants de la televisió

Fidel Albiac està aprofitant al màxim els darrers dies que queden per posar punt final a aquest 2021. Un any on la seva dona ha estat l'autèntica protagonista després de la seva sèrie-documental amb la qual va remoure tota la premsa del cor.

Des de llavors, Fidel Albiac i Rocío semblen haver recuperat l'alegria i les ganes de passar-s'ho bé. I és que, si fa setmanes vam veure la filla de Rocío Jurado passant-s'ho d'allò més bé al costat de les cares més conegudes de Telecinco, ara ha sigut el mateix Fidel Albiac.

Sí, perquè l'empresari ha sigut vist compartint un sopar amb una de les persones que més mana a la cadena de Fuencarral. Un home que els ha ajudat a desemmascarar Antonio David i que ha contribuït al seu desprestigi professional.

Imatge de Fidel Albiac acompanyat de David Valldeperas, director de Sálvame, en una trobada
Fidel Albiac sopa amb Rocío Carrasco i David Valldeperas | Telecinco

Fidel Albiac i la seva cita amb un home poderós

A poc a poc, Rocío i Fidel Albiac comencen a abandonar el refugi que durant anys va servir per trampejar el temporal produït pels conflictes familiars. Ara, però, el matrimoni ha deixat enrere l'angoixa que suposava sortir de casa i comencen a recuperar una mica la vida anterior.

Així de relaxats van ser vistos compartint un sopar al costat d'un gran amic. Concretament, una persona que els va allargar la mà i que va propiciar el ressorgiment de Rocío. Aquest no és ni més ni menys que David Valldeperas, director de 'Sálvame' i amb qui tenen una excel·lent relació.

Així, tots tres van anar a sopar a un conegut restaurant de Madrid on van gaudir d'una jornada distesa fins que, en un moment donat, els tres amics van sortir fora per fer-se un cigarro mentre seguien mantenint una animada conversa.

Rocío Carrasco i David Valldeperas passejant junts pel carrer amb la mascareta posada
Rocío Carrasco i David Valldeperas tenen una relació excel·lent | EUROPA PRESS

És evident que tots tres s'entenen a la perfecció i que Fidel està perfectament integrat al cercle amistós de Rocío. Així mateix, Fidel sempre ha estat al costat de la seva dona, motiu pel qual sap molt bé com funciona el món de la televisió.

Ell ha estat present a cada negociació buscant el millor per a Rocío i confia plenament en David Valldeperas, ja que ningú millor que el director de 'Sálvame' per aconsellar-li quins projectes professionals donen millor resultat, respectant sempre els desitjos de Rocío.

I prova d'això són els excel·lents resultats que han donat les nombroses aparicions de la dona de Fidel Albiac. I és que va arrasar amb 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' i va repetir èxit de fa unes setmanes amb l'homenatge a la seva mare.

L'amistat de Fidel Albiac i el director de 'Sálvame'

David Valldeperas va ser un dels convidats a l'enllaç de Fidel Albiac i Rocío. De fet, el català ja formava part de la vida de la filla de Rocío Jurado, a més que va congeniar des del principi amb l'empresari.

Alhora, la seva amistat va més enllà dels platós de televisió i en nombroses ocasions els hem vist gaudint-ne fora. I, per la seva banda, Valldeperas mai ha amagat la relació que els uneix malgrat les crítiques que això ha ocasionat deixant entreveure un tracte de favor.

D'altra banda, Fidel ha sabut encaixar a la perfecció amb el director, puix que és més que evident que es porten molt bé i tenen una magnífica relació. Tot i que és cert que Rocío no ha tornat a exercir com a defensora de l'audiència, això no ha sigut cap impediment per mantenir la seva amistat.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i David Valldeperas
Fidel Albiac confia plenament a David Valldeperas| Catalunya Diari

De fet, encara queda pendent l'estrena de la segona part del seu documental, on David Valldeperas va ser qui  va anunciar que tot estava en marxa i que aviat veuria la llum. 'En el nombre de Rocío', promet tornar a la mare de Rocío Flores a l'escena pública i donar llum sobre la família Mohedano.

Actualment, tant Fidel com Rocío es troben tranquils en aquesta nova etapa de la seva vida, i més sabent que compten amb el suport de David Valldeperas. No en va, és un dels pesos pesants de 'Mediaset' i pot ser que tingui noves idees professionals per a Rocío.