Fotomuntatge de Vanessa Martín i Pepe Navarro

Surt a la llum el que Pepe Navarro no vol que sàpigues de la seva ex, Vanessa: «A cops»

Pepe Navarro, contra les cordes després de la publicació de Vanessa Martín a Twitter

Vanessa Martín, exparella de Pepe Navarro, ha publicat un tuit amb relació a l'episodi de maltractaments que va patir, segons una sentència judicial, per part del presentador. I és que ahir, dimecres 29 de desembre, es complien 20 anys del dia que va ser maltractada pel mediàtic presentador.

«Just fa 20 anys que vaig pensar que mai més veuria la meva família, 20 anys fa que em van humiliar, van denigrar i van picar a cops. Hauria de ser un dia de celebració per estar viva. No obstant això, és com si m'estigués enganxant la pallissa novament», deia el tuit de Vanessa Martín.

Vanessa Martín rememora l'infern viscut fa 20 anys amb Pepe Navarro

A més, ahir a la tarda, l'exparella de Pepe Navarro va rebre tot el suport d'Antonio David Flores. Des del primer moment que Martín demanava que no la silenciessin, l'exguàrdia civil ha estat al peu del canó perquè se'n tingui en compte el seu testimoni. «És un dia que cal aquest vídeo perquè Vanessa no quedi en l'oblit», començava el vídeo d'aquest 29 de desembre.

Imatge de Vanessa Martín, l'ex de Pepe Navarro, posant amb un vestit marró amb estampat de zebra i un barret
Vanessa Martín ha tornat a aixecar la veu en contra de Pepe Navarro | INSTAGRAM

El gran enemic de 'Mediaset' llançava un cable a l'ex de Navarro. «Vanessa, vull que sàpigues que tens tot el meu suport per quan et sentis amb força, puguem tenir una xerrada i puguis tenir veu. Que la gent escolti el teu testimoni i pugui escoltar la teva veritat, t'envio una abraçada i el meu suport», sostenia Antonio David.

Vanessa Martín 20 AÑOS

Segons va publicar en el seu dia 'Libertad Digital', la sentència condemnatòria a Pepe Navarro per la denúncia de Vanessa no sembra cap mena de dubte. Un fet que el programa 'Sábado Deluxe' va voler amagar i que l'exparella del presentador ha volgut treure a la llum sense la censura de 'La Fábrica de la Tele'.

Els «fets provats» d'aquell 29 de desembre de 2001

La sentència es refereix a la falta de lesions prevista a l'article 617-1r del Codi Penal, i un altre d'injúries lleus previst al 620-2n. El text exposa com a «fets provats» que el dia 29 de desembre de 2001 la parella es trobava al seu pis de Madrid quan van succeir els fets que relata la sentència. «No existeix, pel que s'ha exposat, cap dubte que amagui la certesa sobre els fets declarats provats», expressa l'escrit.

Imatge de Vanessa Martín fent-se un 'selfie' al mirall
Vanessa Martín reviu el que va patir el dia que va ser agredida per Pepe Navarro, segons una sentència judicial | INSTAGRAM

Allà «va sorgir entre ells una discussió en el transcurs de la qual Pepe Navarro va colpejar en reiterades ocasions Vanessa Adelaida ocasionant contusions múltiples a la columna així com a l'espatlla esquerra, colze dret, membres inferiors, cara i tòrax». Les ferides no es van curar fins a «12 dies» més tard. I durant tres dies la dona no va poder fer les seves activitats habituals.

Finalment, el tribunal ha conclòs que «s'atorga més credibilitat» a la denunciant, segons els informes mèdics donats per Vanessa Martín. A més a més, assenyalant també que la història de Pepe Navarro «no és creïble quan es compara amb el número i localització de les contusions».

Pepe Navarro somrient a càmera
Pepe Navarro va ser condemnat per maltractament a Vanessa Martín | Europa Press

Navarro va afirmar a la seu judicial que «quan pretenia abandonar el pis referit, la denunciant es va abalançar sobre ell agafant-lo del coll tirant cap enrere. A conseqüència del previst de l'acció i de la força amb què el va agafar va perdre l'equilibri. I va caure cap enrere desplomant-se per aquesta acció de manera involuntària sobre Vanessa».

Per tant, la sentència deixa clar per què la versió de Navarro no se sosté, segons les lesions dels informes mèdics presentats per Vanessa Martín.