Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío i David Flores abraçats

Rocío Flores abandona el seu germà David i marxa amb la seva nova família

Rocío Flores no ha passat el Nadal amb el seu germà David Flores Carrasco

Rocío Flores, filla de Rociíto i Antonio David Flores, s'ha convertit en una de les cares més controvertides de la crònica social.

Va començar a treballar als mitjans de comunicació el 2019, quan el seu pare va participar en el concurs 'GH VIP'. No va trigar a demostrar que la seva presència a la petita pantalla era necessària i els directors de Telecinco li van oferir un bon lloc de treball.

La jove ha guanyat molts diners gràcies als seus cognoms perquè combinava les seves col·laboracions a la televisió amb la seva faceta d'influencer. El problema és que actualment la seva imatge pública està molt deteriorada i rep crítiques ferotges per cada error que comet. Té al darrere un exèrcit de detractors que jutja tots els seus moviments i que ha posat en perill el seu regnat mediàtic.

Rocío Flores
Rocío Flores revela que no ha passat el Nadal amb David Flores Carrasco | GTRES

Rocío treballa de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', així que ha de donar explicacions sobre els escàndols que organitza la seva família. Tothom vol saber si Antonio David Flores, el seu pare, ha passat el Nadal amb Olga Moreno. La jove es nega a respondre cap pregunta que no hi estigui relacionada, ja que no vol ofendre ningú.

Els periodistes de Telecinco asseguren que Antonio David i Olga Moreno, que suposadament estan separats, tenen una relació estupenda. L'exmatrimoni ha signat un pacte de pau per no cridar l'atenció de la premsa i per no crear enrenous innecessaris. Tot i això, per molt que ho intentin els mitjans sempre estaran pendents de totes les seves decisions.

Rocío ha intentat distreure els seus companys de 'El programa de Ana Rosa' donant una informació trencadora: ha deixat sol el seu germà David. Cal recordar que David Flores Carrasco, l'altre fill de Rociíto i Antonio David, és malalt i sent passió per la seva germana. Tot i això, la tertuliana tenia altres compromisos i no pogut passar Nadal al seu costat.

Rocío Flores ataca Rociíto: «Les meves absències fa molt de temps que no apareixen»

Rocío ha revelat que ha passat la nit de Nadal al costat d'una altra família, donant a entendre que estava amb els pares del seu xicot. La jove manté un seriós festeig amb Manuel Bedmar, un noi força discret que s'ha convertit en el seu gran aliat. La relació és tan estable que la filla d'Antonio David s'ha reunit amb la família política per gaudir de les festes nadalenques.

David Flores Carrasco fa molt de temps que no té relació amb Rociíto, la seva mare, així que no hi celebra Nadal. Lamentablement, també ha hagut d'acomiadar-se de la seva germana Rocío, ja que la influencer tenia plans millors. Tot fa pensar que això no suposarà cap problema entre ells perquè estan acostumats a suportar certs desvergonyiments.

«Hi ha parts que em falten, és obvi, perquè les meves absències fa molt de temps que no apareixen i m'hi he acostumat. Però per norma general, Nadal m'agrada, m'ha agradat sempre passar-ho bé i gaudir de la família», declara Rocío Flores. Aquestes paraules han tingut una gran repercussió a les xarxes socials perquè suposen un atac directe a Carrasco, la seva mare.

David Flores Carrasco tria la seva persona especial

David Flores està acostumat a passar moments especials sense la companyia dels seus éssers estimats, però hi ha algú que no falla mai. Estem parlant d'Olga Moreno, la darrera exdona del seu pare Antonio David Flores. L'empresària adora el jove discret i no se n'ha separat sota cap circumstància, fins i tot estant pressionada pels mitjans de comunicació.

David no ha tingut oportunitat de passar la Nit de Nadal amb la seva germana Rocío, però no li guarda cap rancúnia. Segons el seu entorn, és una persona «amb una sensibilitat especial» que no vol tenir cap problema amb ningú.