Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera diu adeu i s'allunya definitivament de Cantora

El DJ té clar que no vol saber res ni de la seva mare ni de la seva germana

Kiko Rivera ha posat punt final a un dels anys més complicats de la seva vida. I és que el 2021 ha estat un any especialment marcat pels conflictes dins del clan Pantoja, i el DJ ja no es parla ni amb la seva mare ni la seva germana.

Encara que, segons sembla, amb la seva cosina Anabel sí que hi ha hagut cert acostament, ja que es presentava sense dubtar-ho a l'aniversari d'una de les seves filles.

Isabel Pantoja i Kiko Rivera
Kiko Rivera no va deixar en molt bon lloc la seva mare al programa de Jesús Calleja | Europa Press

«He de tancar cicles i posar punts finals», compartia amb severitat al seu Instagram. Una publicació que no deixa indiferent a ningú després de les últimes polèmiques que envolten el clan.

«Arriben noves històries per viure, no les arruïnaré portant al futur un passat que no existeix», promet el fill d'Isabel Pantoja. A més, afegeix que: «Vull ser feliç i per això cal passar pàgina d'una vegada per totes».

D'aquesta manera, el marit d'Irene Rosales sembla decidit a deixar part de la seva família enrere i centrar-se únicament en aquells que segueixen al seu costat. D'altra banda, la seva germana Isa tampoc té ànims d'arreglar les coses, ja que, igual que Kiko, no ha trepitjat Cantora aquest Nadal.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Kiko Rivera i Irene Rosales | GTRES

Isa Pantoja es tanca a tota possibilitat de reconciliació amb el seu germà

La col·laboradora de 'Viva la vida' s'ha refugiat en el seu fill, Albertito, i en la seva parella, Asraf Beno, que són el seu suport més gran. «He celebrat el Nadal amb uns amics. Sé que és estrany que no hi sigui aquests dies, però jo sí que l'entenc perquè està malament i puc comprendre que no tingui ganes de celebrar res», explicava.

«Ella és molt patidora i quan li parles de Paco, és com si hagués passat ahir». A més, Chabelita ha estat l'única que s'ha atrevit a opinar sobre la pròxima docu-sèrie que prepara Julián Muñoz, l'ex de la 'tonadillera'.

Primer pla d'Isa Pantoja somrient
Isa Pantoja | GTRES

Així és, qui fos l'alcalde de Marbella promet explicar tota la veritat sobre el 'cas Malaya' i la seva relació amb Pantoja. «Suposo que parlarà de la relació amb la meva mare i en què va desembocar tot», apuntava la jove.

«No sé què explicarà, ja que jo era molt petita», encara que deixava clar que «no té gaire sentit que surti de sobte aquesta informació ara. La meva mare ho ha passat força malament perquè des del primer moment en què mantenen una relació, la premsa se li va llençar a sobre», comentava Isa Pi sobre això.

«Per la meva mare ha estat un calvari tot això i ara és tornar-ho a remoure». A més a més, explicava que «ho està passant malament, en aquestes dates recorda molt la seva mare».

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Isabel Pantoja i Julián Muñoz | GTRES

Alhora, desitja que per a l'any que ve, «ella també recuperi l'alegria en el sentit de projectar-se en el que és seu, que és cantar. Hem tingut contacte. Ella m'ha felicitat i jo també a ella», destacava Isa, que tot i no acostar-se a Cantora, segueix estant molt unida a la 'tonadillera'.

Tot i això, amb qui no ha parlat i tampoc té intenció de fer-ho és amb el seu germà Kiko. «Amb el meu germà no he parlat i tampoc tinc intenció de fer-ho la nit de Cap d'Any. Jo vaig felicitar la seva filla pel seu aniversari i no he rebut cap mena de contestació», subratllava força molesta.

Isa lamentava que el seu germà no li hagi tingut en compte ni a l'hora de l'aniversari de la seva neboda. «A mi ells dos no em van dir res i ho puc entendre perquè la situació no està bé. Però, en el fons, són cosins i, pel nen, sí que m'hauria agradat portar-ho perquè haguessin estat junts els cosins».

«És molt important per als nens que tinguin aquesta unió», mentre que remarcava que «gràcies a Déu, la família paterna del meu fill està unida». Llavors, Chabelita es posava molt ferma i deixava molt clar que «per la seva banda no trobarà res més perquè estic cansada i prou he aguantat. Com dirien per aquí tinc gatets».