Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Anabel Alonso i Antonio Resines

Anabel Alonso parla del preocupant estat de salut d'Antonio Resines

Antonio Resines fa dies que està ingressat a l'UCI per covid

Ahir, dilluns 27 de desembre, Anabel Alonso va anar al plató de 'Todo es mentira' per a parlar sobre l'última hora de l'estat de salut d'Antonio Resines.

 

Fa uns dies, l'actor va ingressar a l'UCI de l'hospital Gregorio Marañón de Madrid per complicacions del coronavirus.

La basca té una relació excel·lent amb el càntabre i sap com està perquè parla amb Ana Pérez-Lorente, la parella d'ell. De moment, la família demana «tranquil·litat i serenitat» i ha desmentit alguns rumors que han circulat aquests dies.

Per ara, l'actor continua sense necessitar respiració assistida i segueix «estable dins de la gravetat». En aquest sentit, Anabel Alonso ha fet un pas més enllà i, amb l'aprovació de la família d'Antonio Resines, ha donat més detalls al respecte.

Anabel Alonso explica l'última hora sobre l'estat de salut d'Antonio Resines

Ahir, a 'Todo es mentira' es va parlar de l'ingrés hospitalari d'Antonio Resines. L'actor continua a l'UCI, i, tot i que no necessita respiració assistida, l'estat en què es troba és preocupant.

Recordem que el càntabre fa anys que arrossega diversos problemes de salut, per això hi ha tanta angoixa pel seu estat. Per aquest motiu, Anabel Alonso, que és amiga íntima seva, va entrar en directe al programa de Risto Mejide per a aclarir alguns punts.

Antonio Resines i Anabel Alonso treballant junts en una pel·lícula
Antonio Resines i Anabel Alonso són molt amics | Arxiu

La de Baracaldo i el de Torrelavega una relació d'amistat forjada al llarg dels anys. Tots dos han treballat junts en diverses pel·lícules, com 'La Reina de España', 'Los hombres siempre mienten' o 'Amor propio'.

«Afortunadament, soc amiga de l'Antonio i parlo amb la seva dona, l'Ana», començava dient l'actriu. Anabel va voler recalcar el mateix que fa dies va dir la família de l'actor sobre les vacunes: va assegurar que només té posades dues dosis.«Just s'havia de posar la tercera el dia 19 i va donar positiu el 17», va explicar Alonso.

A més, l'actriu va donar una notícia esperançadora sobre l'estat de salut de Resines, que, tot i que continua a l'UCI, sembla que evoluciona positivament. «Per sort, està estable dins de la gravetat. Va fent petits passos de millora, però sembla que la cosa és lenta», ha assenyalat.

Anabel Alonso, sobre Antonio Resines: «No sortirà de l'UCI d'aquí a una setmana»

Els seguidors de l'actor i els mitjans de comunicació estan preocupats per l'estat de salut d'Antonio. En aquest sentit, i en un intent perquè la família pugui afrontar la situació amb serenitat, Anabel va fer una crida a la paciència.

«Serà lent. No sortirà de l'UCI d'aquí a una setmana, tardarà una mica més», va explicar donant a entendre que encara haurà d'estar dies a l'hospital.

Pla general d'Antonio Resines amb el rostre neutre i a un plató de televisió
Antonio Resines evoluciona molt lentament | Europa Press

Sobre els familiars de l'actor, Anabel Alonso ha comentat que «estan confinats i tranquils, però preocupats». I ha afegit: «Evoluciona favorablement, però serà lent».

El comunicat mèdic que es va fer públic dijous passat anunciava que Antonio Resines estava hospitalitzat. L'actor va ingressar a l'UCI «amb insuficiència respiratòria aguda secundària i pneumònia bilateral amb pronòstic greu».

Primer pla d'Antonio Resines i la seva dona, Ana Pérez-Lorente
La dona d'Antonio Resines confirma que continua estable, però dins de la gravetat | Europa Press

De moment, està conscient «sense necessitar ventilació mecànica invasiva i rebent tractaments i oxigenoteràpia a alt flux». Va ser Ana, la seva dona, qui va confirmar l'última hora de Resines assegurant que «cal tenir paciència».