Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlos Sobera en un photocal

'First Dates': Un participant deixa Carlos Sobera mut quan explica la relació que té amb Raphael

Carlos Sobera ha estat testimoni d'una història molt peculiar

Ahir, a 'First Dates', Carlos Sobera no va poder amagar la cara de sorpresa quan un participant va explicar com havia conegut el cantant Raphael. I és que al programa de les cites de Cuatro hi van persones de tota mena i amb històries diferents.

El restaurant de Mediaset va obrir les portes per a rebre Pedro, un periodista jubilat de 74 anys, que va acudir al programa per a trobar una companya de vida. «Tinc ganes d'enamorar-me d'una bona dona», va assegurar.

Mentre parlava amb el presentador, l'home, que és de Barcelona, va confessar una cosa sorprenent: «Primer, vaig estar casat amb la cosina germana de Raphael».

«Jo aleshores tenia 21 anys. El seu pare era el tiet del cantant. Raphael va cantar per a mi abans de ser famós», va seguir explicant.

El que ningú s'esperava era que la història acabés tan malament. Segons va explicar Pedro, un dia, la seva dona i la seva filla van desaparèixer i no n'ha tornat a saber res. «Els seus pares em van dir que se n'havia anat amb un home a França», va aclarir.

Pedro, un home molt obert a l'amor

El participant va deixar clar que és un home amb la ment molt oberta. Va assegurar que no li importava si la dona amb qui tingués la cita era «asiàtica, sud-americana o europea». El que de veritat esperava era que fos «afectuosa, amable i fidel», perquè ha tingut molt males experiències al terreny dels sentiments.

«Et vull agraciar amb una peça musical. A veure si t'inspira i et porta al paradís», va dir Carlos Sobera per a presentar la dona que soparia amb Pedro.

Li Ping a 'First Dates'
Li Ping a 'First Dates' | Cuatro

Li Ping, una dona de 66 anys d'origen xinès, va entrar al restaurant de 'First Dates amb un vestit tradicional propi de la regió on va néixer. És professora de dansa xinesa, i va voler delectar Pedro amb un ball típic del seu país.

«És un ball que té ànima, i m'ha agradat molt. La defineix com a ballarina i com a amant dels costums de la seva terra», va confessar el barceloní.

Pedro a 'First Dates'
Pedro a 'First Dates' | Cuatro

No obstant això, les diferències lingüístiques entre Pedro i Ping van ser un problema, i Carlos Sobera en va ser testimoni.

Però el que de veritat va acabar rematant la cita va ser la distància que els separa. Ell està establert a Barcelona des de fa molts anys, mentre que ella té el negoci, la família i la residència a Madrid.

«La distància que ens separa és força gran. Tenir una relació a distància costa una mica. Si visqués a trenta o quaranta quilòmetres de mi, encara, però són sis-cents», va exposar Pedro.

Pedro a 'First Dates'

Finalment, tots dos van tenir clar que la relació no aniria enlloc, i amb un «no» rotund, Pedro i Ping es van acomiadar gairebé sense mirar-se als ulls.

Un periodista amb molt de món

Pedro té una a llarga trajectòria professional i ha viatjat per tot el planeta. Només arribar, es va interessar pel lloc d'origen de Matías Roure, cambrer del programa.

«Tinc un cosí germà a l'Argentina, però he viscut cinc anys a Veneçuela i a Colòmbia com a corresponsal d'un diari», va explicar al jove.

L'home va voler compartir amb el bàrman una experiència desagradable que va viure en un dels viatges que va fer per Llatinoamèrica.

«Un dia vaig anar a fer una entrevista a Pamplona[Colòmbia]amb moto, i un obús em va fer volar tres metres pels aires. Se'm va girar el braç i vaig acabar trencant-me l'húmer i tres costelles», va explicar Pedro.