Primer pla de Julián Muñoz

Torna Julián Muñoz i ha decidit que és l'hora d'explicar la veritat d'Isabel Pantoja

Julián Muñoz està preparant un documental per desmuntar les mentides de la cantant

Julián Muñoz, exparella d'Isabel Pantoja, va ser una de les persones més poderoses de la crònica social durant la primera dècada de l'any 2000.

No obstant això, el problema és que va veure's implicat en una sèrie de problemes judicials que van acabar amb la seva reputació i amb la seva relació amb la cantant. La ruptura de la parella va marcar un abans i un després a la premsa del cor i encara hi ha moltes coses que no han sortit a la llum pública.

Julián Muñoz va ser alcalde de Marbella, la ciutat de Màlaga per excel·lència pensada per a les celebritats del moment. Segons expliquen, Isabel va quedar atrapada per l'eròtica del poder i va començar un romanç amb el polític, malgrat que aquest estava casat i tenia dues filles. Alhora, l'artista no va prendre's bé que la premsa descobrís l'afer, i va començar una de les seves etapes més complicades.

Primer pla d'Isabel Pantoja plorant
Isabel Pantoja perilla després de l'últim atreviment de la seva exparella, Julián Muñoz | Telecinco

Encara que Isabel Pantoja és història viva de la crònica social, la seva trajectòria dins de la indústria del cor ha estat força controvertida. I és que ha sabut participar en el negoci, ja que suposadament li han ofert quantitats molt suculentes per vendre certes parcel·les de la seva vida. Tanmateix, mai no s'ha sentit ben tractada pels paparazzis, per això el seu comportament és tan revolucionari.

Per la seva banda, Julián ha viscut de prop la mala relació que Isabel tenia amb els mitjans de comunicació, coneixent de primera mà tots els seus secrets.

Ara, però, la periodista Paloma García-Pelayo, experta en temes relacionats amb la família Pantoja, ha agafat les regnes d'un projecte explosiu. Concretament, ha entrevistat l'antic alcalde de Marbella per gravar un documental molt semblant al programa que va protagonitzar Rocío Carrasco.

Així doncs, Julián Muñoz revelarà el costat més amagat de Pantoja en una sèrie titulada 'No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad'. Un projecte que té un esperit molt similar a la docu-sèrie que va liderar Rociíto a Telecinco, 'Contar la verdad para seguir viva'. Llavors, tot fa pensar que Isabel ja hauria començat a tremolar perquè està convençuda que sortirà malparada d'aquest projecte.

Julián Muñoz sap el que va passar amb Isabel a la presó

Normalment, Julián Muñoz ha tingut una relació força tempestuosa amb Isabel, ja que ell era un home casat i la premsa va difondre certs rumors. A més, segons ha sortit publicat, hi va haver determinades notícies que van fer molt de mal a la seva parella, de fet van estar a punt de trencar. Tot i això, el que va originar la ruptura definitiva va ser un escàndol que no tenia res a veure amb el món del cor.

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Isabel Pantoja i Julián Muñoz van tenir una relació força polèmica | GTRES

L'antic alcalde de Marbella estava implicat en el cas Malaya, un entramat judicial que va acabar amb força persones dins de la presó. Pantoja no va estalviar-se complir condemna i ella també ha hagut d'estar una bona temporada entre reixes. I, seguint la informació d'alguns periodistes, la 'tonadillera' va tenir un lleuger tracte de favor mentre complia condemna.

De fet, Julián coneix com va ser la detenció d'Isabel i revelarà tot el que no s'ha sabut mai al documental que està preparant. Per tant, 'No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad' pretén treure a la llum els secrets d'un dels grans misteris de la indústria rosa, ja que la cantant sempre s'ha venut com una dona enamorada i manipulada, però és possible que no estigués sent sincera.

Primer pla d'Isabel Pantoja molt somrient i mostrant les dents
Isabel Pantoja podria sumar-hi un altre problema més | GTRES

Julián Muñoz va exercir de pare amb Chabelita i Kiko Rivera

Julián Muñoz promet que ha estat completament enamorat de la 'tonadillera', és més, fins i tot s'ha portat molt bé amb els seus dos fills: Chabelita i Kiko Rivera. Els joves en tenen un bon record, malgrat que el pas del temps els hagi distanciat per sempre. De fet, segons explica Chabelita, també coneguda com a Isa Pi, l'expolític li va oferir els seus cognoms i es portava com un veritable pare.

La periodista Paloma García-Pelayo té una àmplia experiència al món del cor i sap que darrere d'aquesta història sempre hi ha hagut un gran misteri. Per això, està disposada a fer qualsevol cosa per treure-ho a la llum i demostrar que els periodistes no han estat injustos. I és que Isabel Pantoja vol donar entendre que és víctima d'una trama ordida per la premsa, però podria no ser veritat.