Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Carrillo i Canales Rivera

Canales Rivera acaba al llit amb una de Telecinco (i no és Alba Carrillo)

Canales Rivera no perd el temps després del que va passar amb Alba Carrillo

Ahir, José Antonio Canales Rivera va començar 'Sálvame' ficat en un llit al mig del plató. Així és, el torero i nebot de Paquirri torna a ser notícia pels seus embolics de faldilles. I és que després de les fotos publicades a 'Semana' on apareixia al costat de la col·laboradora Alba Carrillo, moltes coses han passat dins d'aquesta estranya relació.

Des que tots dos hagin negat que hi hagués una relació, fins que Alba Carrillo renegués del torero després de no defensar la seva mare al plató de 'Secret Story'. És a dir, Canales no va treure la cara per Lucía Pariente després de la gran picabaralla que va mantenir amb Jorge Javier Vázquez.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo li ha dit «acollonit» a Canales Rivera per no defensar la seva mare a 'Secret Story' | Mediaset

Una baralla que va acabar amb Pariente fora del plató, i on Canales Rivera no va sortir ben parat en no treure la cara per la seva amiga, i mare de qui fos el seu 'rotllo', Alba Carrillo.

Canales Rivera, a l'ull de l'huracà

Després de veure l'actitud del torero, Alba Carrillo carregava durament a les xarxes socials contra el seu amic especial. A través d'uns 'stories' molt durs contra Canales, Alba l'anomenava «acollonit» al col·laborador de 'Sálvame'.

«I això del senyor Canales Rivera sense paraules. Ell ho sabia, ho va explicar a la casa, però quan ha de defensar una amiga, calla», sentenciava Alba.

Canales Rivera
Canales Rivera ha estat concursant de 'Secret Story', programa en què és col·laboradora Alba Carrillo | Europa Press

A la intro del programa d'ahir, 'Sálvame' deixava entreveure que les intencions de Canales no serien les més honestes amb la col·laboradora de Telecinco. I és que, després de tornar de la pausa publicitària, Canales va respondre negant per activa i per passiva les preguntes dels col·laboradors sobre si manté una relació amb la tertuliana.

El xou de Canales Rivera al llit amb Nuria Marín

I, per si no n'hi hagués prou, Canales va prestar-se a fer un xou a l'inici del programa vespertí que ha rebut nombroses crítiques a les xarxes socials. Sí, ja que la imatge de Canales Rivera, tapat amb un edredó al centre del plató, ha estat força surrealista.

Primer pla de Nuria Marín mentre presenta un programa
Nuria Marín va protagonitzar un esperpèntic xou ficant-se al llit amb Canales Rivera | Cedida

I més encara quan Nuria Marín, la conductora del programa d'aquest 27 de desembre, es ficava amb ell al llit per fer xou abans de donar pas a publicitat. Una 'performance' que no ha passat desapercebuda per als seguidors del programa.