Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iker Casillas i Sara Carbonero posant junts en un photocall

La foto d'Iker Casillas i Sara Carbonero que ho podria canviar tot

Sara Carbonero i Iker Casillas han fet un viatge junts

Iker Casillas i Sara Carbonero eren una parella perfecta. Per aquest motiu, quan va saltar la notícia que s'havien separat, es va generar un enrenou televisiu sense precedents. Al març van anunciar que prendrien camins per separat, i des d'aleshores els periodistes no han parat d'investigar. Molts mitjans asseguren que Sara Carbonero ha trobat l'amor als braços del cantant Kiki Morente.

Sara Carbonero sempre ha sigut molt discreta amb la seva vida privada, per això ni ha confirmat ni ha desmentit els rumors. Hi ha fotografies que demostren que és molt amiga de Kiki Morente, però no hi ha proves que corroborin que estan junts. Així doncs, la vida sentimental de la presentadora és tot un misteri.

Sara Carbonero en un photocall de Calzedonia
Sara Carbonero és una persona molt estimada dins la premsa del cor | GTRES

Iker Casillas, segons informen alguns reporters, estava molest perquè la seva exdona havia passat pàgina molt aviat. Durant uns mesos aquesta informació va agafar força, però actualment no té cap valor perquè els fets demostren el contrari. El futbolista té molt bona relació amb Sara Carbonero. De fet, la setmana passada van aparèixer junts a la portada d'una revista molt coneguda.

I és que han viatjat a Porto, ciutat on van viure més de cinc anys, amb els seus fills per a fer unes gestions. La revista 'Semana' ha aconseguit unes fotografies que han capgirat la història, ja que deixen en evidència els sentiments d'Iker i Sara. Tot i que estan separats, segueixen tenint una relació estupenda que traspassa la petita pantalla.

Un dels primers programes de televisió que va anunciar la ruptura va ser 'Viva la vida', espai conduït per Emma García a Telecinco. Els espectadors es van quedar atònits, perquè pensaven que la periodista i el futbolista formaven un equip indestructible. No obstant això, tot era pura aparença, perquè segons l'entorn de la parella, Casillas «se sentia asfixiat».

Sara Carbonero signa un pacte amb Iker Casillas

Sara va renunciar a la seva carrera professional per a seguir els passos de Casillas, i es va adonar que havia comès un gran error. Té un talent innat per als mitjans de comunicació, així que no va trigar gaire a esmenar la decisió i seguir endavant. Actualment presenta un programa de ràdio que és tot un èxit.

La periodista és una de les cares més cotitzades de la crònica social, i els reporters es barallen per a aconseguir notícies sobre ella. Aquests últims mesos s'ha parlat molt d'ella perquè suposadament té una relació amb Kiki Morente i Iker està molest. No obstant això, sembla que és un rumor sense fonament, perquè l'esportista no té cap problema amb la seva ex.

L'antic matrimoni ha fet un viatge a Porto i s'han allotjat en un dels millors hotels de la ciutat. La revista 'Semana' ha publicat unes fotos que demostren que Iker i Sara segueixen tenint una gran complicitat. Tot fa pensar que han signat un pacte pel bé dels fills que tenen en comú.

Iker Casillas exigeix discreció

El futbolista sempre ha tingut molt bona fama a la premsa del cor, però quan va sortir a la llum que Sara i ell s'havien divorciat, la situació va fer un gir de 180 graus. Gran part dels periodistes es van posicionar a favor d'ella i el van acusar de ser el culpable de la ruptura. I aleshores Iker va prohibir als seus familiars més propers que fessin declaracions sobre el tema.

Les fotografies de Sara i Iker a Portugal demostren que no va passar res greu entre ells. Simplement tenien problemes de convivència i van decidir separar-se abans que fos massa tard. El més important és que els fills que tenen en comú siguin feliços i que no notin gaires canvis.