Primer pla d'Olga Moreno somrient

L'amic 'molt íntim' d'Olga Moreno: «Me l'estimo molt, aquí ho deixo»

Olga Moreno ha tingut una cita molt especial

Olga Moreno, guanyadora de 'Supervivientes 2021', és coneguda per dos motius: per ser la gran enemiga de Rocío Carrasco i per ser l'exdona d'Antonio David Flores. En molt poc temps ha deixat de ser un personatge secundari per a convertir-se en una de les cares més cotitzades de la crònica social. El problema és que hi ha molta gent que es vol aprofitar de la seva fama per a guanyar diners a la petita pantalla.

La malaguenya fa unes setmanes que està allunyada d'Antonio David, pare de la seva filla Lola, perquè sap que si continua amb ell cridarà l'atenció de la premsa. No està interessada a fer carrera dins de la televisió perquè es vol centrar en la seva faceta d'empresària. Alguns periodistes asseguren que està passant una de les etapes més complicades de la seva trajectòria.

Olga està en boca de tothom perquè alguns mitjans estan convençuts que està refent la seva vida sentimental. Un dels seus amics més íntims ha donat una informació que no ha fet més que alimentar els rumors. Parlem de Carlos Alba, exconcursant de 'Supervivientes 2021', que assegura que té una gran estima a l'andalusa.

Carlos Alba, segons l'opinió de molts experts, ha deixat circular una notícia enigmàtica per a cridar l'atenció dels mitjans de comunicació. És possible que hagi insinuat que és un dels grans suports de Moreno perquè vol tenir protagonisme a la premsa. «Me l'estimo molt, aquí ho deixo», confessava en una de les últimes aparicions públiques que ha fet.

Carlos Alba somrient a càmera
Carlos Alba va concursar a 'Supervivientes 2021' | Instagram

La guanyadora de 'Supervivientes' podria haver guanyat molts diners concedint alguna entrevista explosiva, però vol mantenir-se al marge. Li han ofert un sou astronòmic per explicar com porta la ruptura amb Antonio David Flores, però ella es nega a revelar certs secrets. Per aquest motiu, ha cridat l'atenció que el seu «amic molt íntim» Carlos parli amb tanta lleugeresa.

Olga Moreno ha tingut una cita amb Carlos Alba

L'ex d'Antonio David s'ha convertit en una de les cares més perseguides de la premsa rosa, i desenes de reporters vigilen de prop tots els moviments que fa. Alguns experts pensen que determinats famosos podrien acostar-se a ella per interès, però aquest no és el cas de Carlos. L'exconcursant de 'Supervivientes' promet que els sentiments que té per Moreno són sincers. De fet, es van veure fa uns dies.

L'empresària va quedar amb Carlos, cuiner de professió, i aquest ha revelat els detalls de la trobada, atreviment que ha generat molta polèmica. «Només puc dir que me l'estimo moltíssim», ha confessat en una entrevista. Molts periodistes han confirmat que entre ells hi ha una amistat molt bonica que va néixer quan tots dos concursaven a 'Supervivientes 2021'.

Olga mai ha tingut intenció de ser famosa, ja que és una persona tímida que no se sent còmoda a la televisió. El problema és que suposadament necessitava guanyar diners i es va veure obligada a participar en determinats espectacles públics. No obstant això, actualment té una situació molt més estable i ja no necessita treballar a la premsa rosa.

Olga Moreno amb familiars seves i amb David Flores
Olga s'ha refugiat en la família | GTRES

Olga Moreno està contenta: «Molt gran»

La malaguenya s'ha assabentat que Carlos Alba està preparant un projecte professional important: vol obrir un restaurant. Segons ell mateix ha explicat, ho té tot llest per a inaugurar el local, tot i que s'ha d'esperar a causa de les circumstàncies ocasionades per la pandèmia. Serà «una inauguració molt gran», i no seria estrany que la seva amiga hi fos present.

Olga Moreno està passant les festes nadalenques amb els seus éssers estimats, ja que necessita sentir-se recolzada i respectada. I la veritat és que s'ha guanyat l'afecte de gran part del públic perquè té una actitud força coherent. Podria haver-se aprofitat del drama personal que viu per a guanyar diners, però ha preferit centrar-se en la botiga de roba que té a Màlaga.