Carmen Borrego i la seva filla Carmen Rosa

Carmen Rosa, filla de Carmen Borrego, tremola per l'operació: «Que no passi Nadal»

Carmen Borrego deixa sense paraules a Carmen Rosa després d'una revelació a 'Sálvame'

Carmen Rosa s'ha alarmat en sentir que la seva pròpia mare, Carmen Borrego, haurà de ser operada en els pròxims dies. I és que 'Sálvame' va disfressar divendres passat diversos col·laboradors de cantants famosos davant un jurat format per un 'particular' Risto Mejide, Soraya Arnelas i el compositor Alejandro Abad.

En un moment donat de la tarda, a Carmen Borrego i Carmen Alcayde, dues de les protagonistes d'aquest especial sobre les figures mundials de la música, els hi va succeir alguna cosa. Aquestes dues col·laboradores van parlar de manera sorprenent sobre alguns temes que afecten la seva salut i que han deixat a molts descol·locats.

Carmen Rosa i Carmen Borrego passejant.
Carmen Borrego i la seva filla, Carmen Rosa, en una imatge de l'estiu passat | GTRES

Carmen Rosa, preocupada per l'operació de vesícula de la seva mare

Després d'interpretar la nena prodigi Marisol i el seu mític tema 'Estando Contigo', Carmen Borrego va confessar com passaria el Nadal. I ho va fer «lamentant no posar marisc perquè m'han detectat un problema a la vesícula», confessava la filla de María Teresa Campos. I és que a Carmen li extirparan la vesícula el proper mes de gener en un hospital de Madrid.

«Per primera vegada a la meva vida no vull que passi el Nadal ràpid», així va sentenciar la filla de Maria Teresa Campos sobre el respecte que hi té a passar pel quiròfan. I és que aquest òrgan vital influeix en el sistema digestiu en emmagatzemar i concentrar les sals biliars produïdes pel fetge.

En saber aquesta imminent operació, Carlota Corredera, va intentar tranquil·litzar la mare de Carmen Rosa. Així, va apuntar que l'operació de vesícula és una cosa força comuna. I va assenyalar Kiko Matamoros i «altres membres de l'equip» com a exemples de persones a qui també se l'han extirpat.

En plenes confessions, Carmen Alcayde també va voler mostrar el seu suport a Carmen Borrego, sorprenent-nos amb una característica física. «No et preocupis Carmen, jo porto tota la vida vivint amb només un ronyó», va assegurar ni curta ni mandrosa la valenciana. Corredera i la resta de col·laboradors presents al plató es quedaven al·lucinats, i Carmen Alcayde ho explicava amb més detall.

Primer pla de Carmen Alcayde somrient i mirant a càmera
Carmen Alcayde ha donat suport a Carmen Borrego després de confessar que passarà per quiròfan al gener | GTRES

«És de naixement, m'ho van detectar per casualitat en una revisió mèdica per una apendicitis. Fa una vida totalment normal, només he d'anar amb compte amb algunes coses com els antiinflamatoris (Ibuprofèn), que són perjudicials», va revelar la recent incorporació de 'Sálvame', traient-li ferro a l'assumpte.

El motiu pel qual Carmen Borrego no ha pogut sopar la Nit de Nadal amb la seva família

Per si no n'hi hagués prou, Carmen Borrego coneixia aquest cap de setmana que havia estat en contacte amb una persona positiva en Covid-19. Per aquest motiu, la col·laboradora de 'Salvame' no ha pogut reunir-se amb la seva família per celebrar el Nadal.

Imatge de la família Campos amb Alejandra Rubio, Terelu, María Teresa i Carmen Borrego
La família Campos no s'ha pogut reunir al complet per a les festes nadalenques | EUROPA PRESS

«Per la mateixa raó de pes que moltes famílies que no s'han pogut ajuntar. Quan algú té contacte amb algú que és positiu, doncs la precaució és de sentit comú. I la meva mare té 80 anys, venia a casa meva, i ells hi havien tingut contacte», confessava la tia de Carmen Rosa.

El que sí que ha deixat clar Terelu és que «tant Alejandra, com Carlos com jo ens vam fer la prova dijous a la nit. D'aquí ja no ens vam moure de casa, érem negatiu. Estava totalment previst que la meva germana i el meu cunyat vinguessin a casa meva», revelava la tertuliana de 'Viva la vida'.