Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes

La foto del fill d'Ivonne Reyes que enfurisma Pepe Navarro

Pepe Navarro, diu prou encara que Alejandro Reyes no vol entrar en polèmiques

Pepe Navarro torna a estar a l'ull de l'huracà mentre que Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes, segueix mantenint-se al marge després de les polèmiques declaracions de Navarro al 'Deluxe'. I és que el presentador va assegurar que el jove no és fill seu i que tenia les proves per demostrar-ho.

Després de la seva entrevista, tant Ivonne com el seu fill van decidir fer pinya i evitar tant sí com no pronunciar-se sobre això. Tots dos s'aferren a la sentència judicial que va atorgar la paternitat a Navarro i prefereixen no continuar aprofundint en el tema.

Alejandro només va expressar que estava bé i que sempre ha defensat i defensarà la seva mare. Unes declaracions que van deixar clar el seu posicionament i la seva opinió sobre això. Ara, però, una polèmica foto encén l'enfrontament entre Alejandro i Pepe Navarro.

La incendiària foto del fill d'Ivonne Reyes

Alejandro Reyes segueix immers en la seva feina en un intent de capejar el temporal que fa setmanes va tornar a remoure la seva vida. Sí, perquè la reaparició de Pepe Navarro assegurant poder demostrar que no és el seu pare, va revifar la guerra judicial entre la seva mare i el famós presentador.

Pla general d'Alejandro Reyes i la seva mare, Ivonne Reyes
Alejandro Reyes i Ivonne Reyes continuen guardant silenci | GTRES

El fill d'Ivonne Reyes sempre ha volgut estar al marge de tot, deixant que sigui la seva mare l'única que s'hi pronunciï. Mentrestant, ell segueix immers en la seva carrera professional gaudint amb la seva feina a 'Yerma', l'obra teatral dirigida per Rafael Amargo.

Després d'un temps allunyat del focus mediàtic i treballant al camp, el 'bailaor' va decidir comptar amb el fill d'Ivonne Reyes. Així doncs, el va contractar com a actor a la seva nova obra, al costat de Carla Vigo, perquè pogués complir el seu somni de ser actor.

Imatge d'Alejandro Reyes posant abraçant-se amb Rafael Amargo
Rafael Amargo i Alejandro Reyes demostren la seva excel·lent relació | Europa Press

Alejandro Reyes vol fer-se un forat al món de la interpretació, per això va acceptar molt feliç aquesta nova oportunitat, en plena polèmica amb Pepe Navarro.

Per tant, Amargo va acollir el fill de la veneçolana entre la seva companyia i és evident l'excel·lent relació que tots dos mantenen. Una complicitat que no deu haver agradat a Pepe Navarro tenint en compte les polèmiques declaracions que ha abocat el 'bailaor'.

«Jo vull ser el pare»

El fill d'Ivonne Reyes ha trobat en Rafael Amargo un referent a tenir en compte per triomfar al món de la interpretació. No en va, el 'bailaor' li ha donat l'oportunitat que esperava per potenciar la seva faceta d'actor.

A més, gràcies als escenaris, Alejandro pot deixar de banda la reaparició de Pepe Navarro i el que van provocar les seves declaracions, ja que el jove no vol saber res sobre això, i encara menys parlar-ne davant dels mitjans.

Imatge de Rafael Amargo vestit de negre i posant durant un photocall
Rafael Amargo assegura que li agradaria ser el pare d'Alejandro Reyes | GTRES

Donat el que suposaria que el jove tornés a l'esfera pública, Amargo va sortir en defensa assegurant que l'únic que vol és treballar. «Vol arreglar aquestes coses on s'hagin d'arreglar, però no en aquesta rotllana social», va comentar el ballarí, gran amic d'Ivonne Reyes. És clar que a l'artista no li ha semblat gens bé que Navarro concedís una entrevista al 'Deluxe' removent de nou un tema que ja estava tancat.

Rafael Amargo només ha tingut bones paraules cap al fill d'Ivonne que considera un bon noi, assegurant que li agradaria ser el seu pare. «Jo vull ser el pare d'Alejandro, m'encantaria. Alejandro és un home de veritat, compromès, educat, cavaller, bona persona», assenyalava.

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
Alejandro Reyes està bolcat a la carrera d'actor | Europa Press

El 'bailaor' i la veneçolana es coneixen des de fa anys i continuen mantenint una bona amistat. Per a ell, Ivonne ha exercit molt bé el seu paper de mare donant-li a Alejandro uns valors que tothom que el coneix recalca com a excel·lents.

«Jo a Ivonne l'estimo moltíssim, no se'ns pot oblidar que és un referent a Espanya», opinava, orgullós de poder comptar amb el seu fill.