Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros, a la llista de morosos d'Hisenda per primer cop

Ara Kiko Matamoros es veu assenyalat públicament

Avui, Kiko Matamoros és notícia al nostre país i no per res de positiu. Ho és perquè el seu nom ha aparegut inclòs a la nova llista de morosos que ha publicat l'Agència Tributària.

Un total de 7.277 contribuents formen part d'aquesta relació pública i entre ells hi ha el col·laborador de 'Sálvame'. D'aquesta manera, deixa palès els problemes que té amb Hisenda, que ja s'han revelat més d'una vegada.

Kiko Matamoros, a la palestra

Avui, per segona vegada des de principis d'any, l'esmentada Agència Tributària ha donat a conèixer la seva relació de deutors. I, per primer cop, s'inclou Kiko Matamoros.

Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda
Els seus coneguts deutes han posat Kiko Matamoros al punt de mira del fisc| GTRES

El motiu que ara aparegui ell en aquesta és un canvi introduït a la llei de lluita contra el frau. És a dir, ens referim a les modificacions amb relació al límit de pagaments pendents i sancions. Per tant, des d'aquest moment, es recullen al llistat els noms dels quals deuen 600.000 € o més, quan abans s'incloïen si devien un milió d'euros com a mínim.

En aquesta enumeració, en què també hi ha els responsables solidaris, s'inclou l'esmentat col·laborador de 'Sálvame, ja que, segons es recull, té un deute de 711.663,52 €.

Se certifica, per tant, el que ja havia confirmat ell públicament: els seus problemes amb el fisc. De fet, uns mesos abans no dubtava a explicar: «Estic investigat per un tema fiscal que tothom coneix i he declarat. La realitat és que se m'imputa un suposat delicte d'insolvència punible, però jo a la meva vida m'he declarat insolvent».

Primer pla de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros, assenyalat per Hisenda | GTRES

També va afegir: «Hisenda m'ha embargat quan ho ha cregut convenient i tinc les meves nòmines embargades i punt final. Estic tranquil·líssim en aquesta història».

En aquest punt, va manifestar que no tenia cap preocupació per la seva situació, però deia sentir-se pressionat pels comentaris sobre aquests problemes. Per això, després de la publicació de l'anterior llistat, que va tenir lloc al juny, va escriure a les xarxes: «Per Déu! Resulta que per tercer any consecutiu no figuro a la llista dels principals deutors d'Hisenda».

«No obstant això, se'm segueix assetjant públicament amb el tema, arribant a exhibir suposats documents oficials al programa Viva la vida». Fins i tot va arribar a afegir que prendria mesures judicials a favor dels seus drets.

Donades les circumstàncies, hi ha interès a conèixer què diu ara quan ja sí que està entre els morosos del país. Això sí, de moment ha decidit mantenir-se en silenci.

Kiko Matamoros no és l'únic famós que apareix a la llista de deutors

Sens dubte, el nom de Matamoros és un dels que més ha sorprès veure a l'esmentada enumeració de l'Agència Tributària., però són molts els famosos que hi apareixen. Entre les 3.993 noves incorporacions, hi ha també Twitter, el cuiner Sergi Arola i el futbolista Samuel Etoó. Cadascú deu 800.000, 985.000 i 981.000 € respectivament.

Primer pla de Sergi Arola
Sergi Arola també s'ha incorporat a la llista de morosos | GTRES

D'altra banda, també destaquen els 'habituals' a la llista com a l'exbanquer Mario Conde, la presentadora Patricia Conde, l'actriu Paz Vega o l'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti. Així mateix, repeteixen el futbolista Dani Alves i els escriptors Ildefonso Falcones, autor de 'La Catedral del Mar', i César Vidal.

Entre els que han sortit d'aquest document hi ha Glovo i José María del Nido Carrasco, el vicepresident del Sevilla FC. Encara que no sabem si és perquè han saldat el deute, perquè l'han reduït per sota dels 600.000 €, o per un altre motiu.