Iker Casillas y Sara Carbonero en el 80º aniversario de 'Marca' el 13 de diciembre del 2018

Esbroncada de Sara Carbonero a Iker Casillas per una tercera persona

L'exporter del Reial Madrid i la periodista han protagonitzat una discussió

Sara Carbonero i Iker Casillas, després d'onze anys de matrimoni, es van separar el passat mes de març, amb dos fills entremig. Ho van fer públic a través d'un comunicat, on van deixar molt clar que es portarien bé i així ha estat fins ara.

Però ara, sembla que acaben de tenir un clar enfrontament. El motiu de la discussió ha estat una persona, o més aviat Kiki Morente, el cantautor que suposadament s'ha vist recentment amb la periodista.

La baralla de Carbonero amb Casillas

La separació de la parella els ha conduït a emprendre camins diferents. Després de la ruptura, s'han estès alguns rumors que ambdós han tingut certs romanços. El darrer de tots aquest estiu, de Carbonero amb Morente.

El possible romanç entre l'artista i la periodista es va fer públic al juliol. No van voler confirmar ni desmentir res, només que s'estaven coneixent i que ningú sabia què podria passar.

Fa pocs dies, es va estendre la primera imatge dels dos. Una fotografia on ell s'apropa per cantar-li una cançó i ella apareix totalment bocabadada. 

Tot plegat, sembla que ha molestat força a Iker Casilas. Per aquest motiu, segons el fotògraf Jordi Martín, van tenir una trobada fa uns dies. La baralla es va produir enmig del casament d'uns amics on van coincidir. 

Com ha narrat a 'Viva la vida', «la relació de cordialitat es va afeblir perquè Iker es va assabentar de la relació amb Kiki Morente pels mitjans». És a dir, ho va saber gràcies a la portada de la 'Semana' i, dues setmanes després, es van trobar al casament de Valladolid. Allà es van haver de dirigir la paraula.

«Tinc un missatge de Sara on reconeix que van discutir durant l'esdeveniment. El problema és que hi va haver un concert d'Estrella Morente i Kiki a Madrid. Quan es va acabar, ell se'n va anar a dormir a casa de Carbonero, a La Finca, i Iker no ho sabia».

A més, ha afegit: «Que passés això i que se n'assabentés per la premsa no ha fet gens de gràcia a Iker». 

Després d'aquestes paraules, Emma García ha volgut defensar la seva companya. «Ella no ha de donar explicacions del que fa en la seva vida privada, ni amb els amics ni amb les seves històries».

Sara Carbonero i els nous rumors sobre la seva vida sentimental

Últimament, Sara Carbonero no deixa de ser tema d'actualitat. A més d'aquesta discussió amb Iker Casillas, també hi han nous rumors que indiquen la possibilitat d'haver trencat la relació amb Morente.

Jordi Martín és qui també ho ha fet saber. «Ell porta molt malament aparèixer als mitjans, ser l'objectiu dels fotògrafs, les persecucions... És una persona molt discreta i no està disposat a tenir una relació que tingui cinc paparazzis al darrere». 

«Llavors, li ha dit a ella: 'Em sembla que, de moment, ho hem de deixar aquí'. I Sara no ho està passant gents bé, ja que estava molt il·lusionada». 

Per ara, cap dels dos s'ha manifestat públicament sobre els rumors. Caldrà esperar per veure si ho aclareixen. Tanmateix, els fets s'han contraposat a un nou rumor que cor sobre Carbonero. 

Les males veus diuen, ara, que la periodista ja ha fixat la mirada a una altra persona. El suposat nou «romanç» és amb Adrián Torres, un pintor de Jerez que va ser parella de Lara Álvarez. Fa uns dies, ella va compartir una imatge al seu taller pintant, fet que va fer «saltar les alarmes»; de moment, la relació entre ells és només professional.