El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

L'engany de Kiko Rivera que pot trencar per sempre la relació amb Isabel Pantoja

El conegut i cantant DJ pot haver mentit de forma molt descarada

Kiko Rivera va estar el passat dissabte al 'Deluxe' i va confessar tots els seus problemes davant l'atenta incredulitat de la seva mare, que va haver de trucar al programa per poder parlar amb el seu fill en directe. Aquesta conversa ha estat molt criticada per molts, ja que la cantant va estar especialment dura amb el seu fill.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja no tenen una bona relació 

El fill d'Isabel Pantoja es va asseure a la cadira del programa 'Sábado Deluxe' gairebé d'imprevist, ja que el programa ho va confirmar a última hora. Durant l'entrevista amb Jorge Javier, el DJ va reconèixer la seva mala situació personal, que va ser catalogada pels col·laboradors com una possible depressió.

Isabel Pantoja va voler ajudar al seu fill, però també li va recordar que hi ha molta gent que ho està passant pitjor que ell. Després de l'enorme enrenou i les males crítiques cap a Isabel Pantoja, dimarts passat l'artista va entrar en directe a 'El programa de Ana Rosa' per justificar-se davant aquells que opinen que és una mala mare.

La periodista Paloma García-Pelayo ha explicat al seu bloc de 'Look' que després de la finalització de 'El programa de Ana Rosa' va decidir trucar a la cantant. «Em vaig decidir a marcar el número de telèfon d'Isabel Pantoja hores després de la seva intervenció d'aquest dimarts en directe. La meva trucada no és la d'una amiga, sinó la d'una periodista incòmoda que té alguna cosa a dir-li. M'identifico i s'esfondra», ha explicat en el citat mitjà.

L'artista tampoc està passant pel seu millor moment després de veure l'actitud del seu fill, que a més li va llançar una enorme indirecta en les seves xarxes socials dient que la seva mare encara no havia anat a veure'l.

El DJ en el punt de mira per les seves actituds

Paloma García-Pelayo ha explicat a 'Look' el que va passar durant la seva trucada a Isabel Pantoja. «No sé què li passa al meu fill», li va dir la cantant a la periodista. «M'ho diu amb angoixa i la veu entretallada. Sé que és molt intensa en les seves expressions, que el seu parlar sol resultar fictici, almenys a mi m'ho sembla, però es tracta de Kiko, la seva debilitat des de sempre, el fill al qual sempre s'agafa. Alguna cosa falla aquí», ha expressat Paloma García-Pelayo a 'Look' deixant caure alguna cosa sospitosa.

«I la conversa, difícil al principi, gens còmoda per a cap de les 2, passa del plor a una confessió inesperada en la qual Pantoja confirma els meus dubtes sobre la veracitat del que el seu fill va explicar en la seva impactant entrevista a 'Deluxe'. Qui està deprimit un dissabte, ho està també 48 hores abans. La seva depressió, presumpta i en quarantena», ha confessat la col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' en exclusiva.

Així doncs, Kiko Rivera podria haver exagerat per captar l'atenció de la seva mare. La periodista explica que a 'Sábado Deluxe' no estava previst que Kiko parlés d'aquesta possible depressió ni res per l'estil, ja que en un principi es va asseure per parlar únicament de les seves suposades infidelitats.

«El dia abans de l'entrevista era a una taula, a un lloc que hi ha prop del pont de Triana, amb el fill de Raquel Bollo. No semblava gens trist. Estava amb el mòbil, fent-se fotos. Quan ho vaig veure la nit següent, vaig pensar que era pur guió», li ha explicat un testimoni a Paloma García-Pelayo. La col·laboradora ha explicat a 'Look' tota la conversa amb Pantoja i ha confessat que la cantant es creurà al seu fill en el moment que estigui amb ell i li miri als ulls.