Sorpresa pel que va fer Enrique Ponce després de la cornada

El torero va patir un esquinç que l'ha obligat a cancel·lar la seva pròxima corrida

Enrique Ponce i Ana Soria Discover
Enrique Ponce i Ana Soria surten freqüentment amb els familiars i amics de la jove | Gtres

El passat dijous, 7 d'agost, Enrique Ponce tornava a ser notícia després de patir una cornada en la seva última corrida al Puerto de Santa María. El torero últimament ens té acostumats a aparèixer en la premsa del cor, però en aquesta ocasió va ser un accident professional el que l'ha tornat a posar en el focus mediàtic.

Tot i que al principi es va assegurar que el torero havia sortit il·lès de l'envestida, l'endemà Enrique Ponce va cancel·lar la corrida de toros de La Pineda, al·legant que tenia un esquinç de turmell.

Ana Soria molt compungida a la plaça de toros del Port de Santa Maria després de l'agafada d'Enrique Ponce
Ana Soria va patir un enorme ensurt i preocupació per l'accident del seu nòvio | Gtres

Enrique i Ana, de concert amb amics després de la cornada

Malgrat la lesió que va patir, el torero no va dubtar a sortir de festa amb la seva nova nòvia, Ana Soria, i els seus amics després de la corrida.

La parella ja està completament consolidada i tot fa indicar que el destre s'ha adaptat molt bé a la colla de la seva parella. Així les coses, i segons explica 'ABC', els nuvis van anar a sopar al restaurant 'La Cuchara' en companyia de diversos amics de la jove.

«Van arribar de la mà i allí els esperaven els joves amics d'Ana, que s'han convertit en la nova colla del destre. M'expliquen diversos testimonis presencials que la jove d'Almeria és més maca i alta al natural que en les fotografies, i que el torero està com a nen amb sabates noves» recull el text del mitjà 'ABC'.

El torero s'hauria mostrat molt integrat al grup, arribant fins i tot a cantar uns quants temes en plena vetllada. Enrique Ponce hauria anat preparat per a impressionar als amics de la seva nòvia, i es va treure un altaveu Bluetooth cilíndric per a amenitzar la reunió.

No obstant això, no tots comparteixen la felicitat de la parella. Segons relata 'ABC', algunes amigues d'Ana Soria van aprofitar les sortides a fumar per criticar a la seva amiga i a la seva nova parella. «Segons sembla, no suporten que la parella no pari de besar-se i fer-se moixaines en públic».


Comentaris

envia el comentari