Lydia Lozano en arxiu al plató de Sálvame

Lydia Lozano fa saltar les alarmes a 'Sálvame' confessant un delicte: pot acabar malament

La col·laboradora ha tornat amb les forces recuperades d'una escapada a Eivissa

Després d'unes merescudes vacances a Eivissa, Lydia Lozano, una de les col·laboradores més mediàtiques de 'Sálvame' ha tornat a la feina amb les forces recuperades, però no sense polèmica. Durant el seu descans d'una setmana, la periodista ha gaudit de tota mena de luxes, tal com hem pogut seguir a través dels seus perfils a les xarxes socials, entre els quals una agradable passejada en un espectacular iot, al voltant de 'la crème de la crème' de l'illa paradisíaca. 

Antonio David Flores revela un suposat pacte amb un fotògraf

El programa no ha perdut el temps, i ha aprofitat la tornada d'un dels noms més forts de Telecinco per intentar esbrinar com havien estat fetes les fotos que sorprenien la tertuliana al iot, i que posteriorment van ser publicades, ni més ni menys, que a la portada d'una coneguda revista. 

Antonio David Flores ho tenia clar, i és que el pare de Rocío Flores va acusar la col·laboradora de tenir un pacte secret amb un fotògraf perquè li faci les instantànies. Unes instantànies que, per cert, l'exconcursant de 'GH' va assegurar que podrien haver-se venut per un preu que rondaria els 1.500 euros. Ara bé, la mateixa Lydia Lozano va desmentir aquestes informacions, negant el pacte, i ironitzant que, en cas que fos veritat, les imatges haurien sortit molt millor.

Una possible infracció de Lydia Lozano fa saltar les alarmes a 'Sálvame'

El que sí que ha confessat Lydia Lozano ha estat una situació que ha fet saltar les alarmes entre els companys. La periodista va explicar que, quan va arribar a l'exclusiva illa, es va desplaçar amb motocicleta amb una gran amiga seva, i una altra acompanyant, fins al iot, on hi havia una festa. El problema és que en un vehicle de dues rodes d'aquestes característiques tan sols poden viatjar dues persones, no tres. La confessió ha alarmat la resta de col·laboradors, que han volgut saber més detalls dels fets. 

Això sí, en adonar-se de la possible 'cagada' que acabava de cometre, Lozano ha intentat treure importància als fets, i ha assegurat que el trajecte en moto havia tingut lloc dins del port, perquè el iot es trobava una mica lluny. Sigui com sigui, la policia podria interpretar-ho com una infracció de totes maneres, i el que és més greu, podria haver acabat de mala manera per a la tertuliana.