María José Campanario i Jesulín d'Ubrique arribant al funeral d'Humberto Janeiro el dilluns, 10 d'agost de 2020

Bonic detall de María José Campanario durant l'últim adeu a Humberto Janeiro

La dona de Jesulín d'Ubrique s'ha comportat amb molta amabilitat amb els allà presents

María José Campanario ha sorprès la premsa amb un gran detall durant el trist comiat del seu sogre, Humberto Janeiro. El pare del seu marit, Jesulín d'Ubrique, va morir en el dia d'ahir després d'estar més d'una setmana ingressat a l'hospital.

Humberto va morir als seus  76 anys després d’haver de ser hospitalitzat per sofrir un xoc sèptic, una infecció generalitzada i multiorgànica causada arran de la diabetis que pateix.

El patriarca no mantenia una molt bona relació amb la seva família després de la seva infidelitat a Carmen Bazán, la seva exdona. Per aquest motiu, les contínues visites dels seus fills a l'hospital feien presagiar que les coses s'estaven complicant en els últims dies.

María José Campanario té un bonic detall amb els periodistes

Tot i que l'estat de salut d'Humberto Janeiro era delicat des de fa un temps, la notícia va commocionar fortament a la premsa del cor, que portava un temps fent un seguiment exhaustiu de l'evolució de l'avi d'Andrea Janeiro. Tant va ser així que la mateixa María José Campanario va voler tenir un bonic detall amb els periodistes que van estar cobrint l'estada del seu sogre a l'hospital.

Atès que l'enterrament s'anava a celebrar a les cinc de la tarda d’aquest diumenge, la dona de Jesulín d'Ubrique va tenir el gran detall de compartir amb els periodistes un aperitiu per a fer-los més fàcil l'espera.

Aigua i menjar pels periodistes que cobreixen la defunció d'Humberto

Situats a les portes de l'hospital i pendents de l'evolució d'Humberto Janeiro des de fa dies, els periodistes van agrair la proximitat i el tracte humà de María José Campanario amb ells. En les imatges capturades per la revista 'Hola!' podem veure a la dona del torero portant una truita de patates i una ampolla d'aigua freda per a sufocar la calor dels periodistes.

En un dia tan difícil per al clan Janeiro, María José Campanario va ser capaç de recordar-se d'aquelles persones amb les quals a vegades té durs enfrontaments. La vida de Campanario ha estat un tema molt tractat pels periodistes, raó per la qual la dona de Jesulín entèn la feina que estan desenvolupant i vol ajudar en tot el possible a què els professionals puguin realitzar correctament la seva tasca.