ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Enrique Ponce i Ana Soria passegen el seu amor per França (no s'amaguen més)

La parella de moda ha passat uns dies a Nimes

Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França
La parella de moda ha passat uns dies a França | Twitter (@lecturas)

Enrique Ponce i Ana Soria han passejat el seu amor pel sud de França. La parella ha aprofitat que el destre torejava a Nimes per a gaudir d'un passeig per la zona. 

La parella d'Enrique Ponce ha viatjat aquest cap de setmana fins al sud de França per acompanyar al seu xicot mentre toreja. Encara que semblava que la jove havia decidit no seguir-lo en tots els passos que fes per la seva professió a causa de l'expectació que s'havia generat al voltant de la seva relació, en aquesta ocasió no ha dubtat en estar al seu costat. I és que tot apunta al fet que la seva relació va d'allò més bé i no volen separar-se ni un minut. 

Ana Soria va tornar a veure com el torer escrivia la seva inicial amb el peu a l'arena de la plaça i no va dubtar en aplaudir cada pas que feia la seva parella en una actuació que va sortir més que bé. El destre va aconseguir sortir a espatlles de la plaça de toros de Nimes, un èxit que van celebrar junts els dos enamorats. 

Un passeig romàntic

La parella de l'any va gaudir d'un bonic passeig pels carrers de la ciutat francesa i van presumir de la seva complicitat i senyals amorosos. Al costat d'Ana SoriaEnrique Ponce està vivint una segona joventut. I és que se'l veu més actiu que mai i amb un somriure d'orella a orella. 

Tapats amb les seves mascaretes corresponents, els dos van mostrar un 'look' molt casual i despreocupat. Mentre Ana Soria va vestir uns texans acampanats i un top de tirants, el destre va apostar per un pantaló fosc i un polo de màniga curta. 

Sense cap mena de dubte, són la parella més sorprenent de l'any i acaparen totes les mirades a tot arreu on van. Ana Soria i Enrique Ponce no oculten el seu amor i no donen importància a fer-ho davant de tothom, sigui en actes públics o a través dels seus detalls amorosos amb missatges a través de les xarxes socials. 

Després d'un intens i bonic cap de setmana al sud de França, la parella posa rumb a Madrid. I és que els compromisos laborals d'Enrique Ponce i els estudis d'Ana Soria no poden desatendre's ni un dia més.


Comentaris

envia el comentari