Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce

Enrique Ponce i Ana Soria, a punt de trencar després del que ha passat

Enrique Ponce i la seva parella estan més distanciats que mai

Enrique Ponce i Ana Soria no travessen el seu millor moment. La relació entre la parella semblava anar molt bé, però ha passat una cosa recentment que els ha distanciat. Així ho confirma la revista Semana després d'haver parlat amb alguns membres de la família de l'almerienc.

Admeten que estan travessant un petit sotrac, malgrat que no gosen considerar-lo com una crisi. El que més els crida l'atenció és el canvi que ha donat la relació en els darrers temps.

Es pot dir que Enrique Ponce i Ana Soria eren inseparables. Resultava complicat no veure'ls sempre junts. Però ara han passat a portar vides pràcticament independents.

Expliquen que estan una mica distanciats i que cadascú s'ha centrat en els seus compromisos corresponents. Ell està preparant el seu retorn al món del bous, amb una gira que el portarà per Llatinoamèrica. Ana, per part seva, segueix amb els seus estudis de Dret.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Enrique Ponce i Ana Soria tenen unes vides més independents | GTRES

Cadascú té ara uns interessos diferents i és allà on possiblement han xocat. El torero haurà de fer les maletes per romandre una llarga temporada fora de casa. Però queda per saber si l'acompanyarà Ana Soria o haurà de marxar tot sol.

Tothom sap que a la jove no li agrada gens d'anar a una plaça de bous com a espectadora. Pateix molt, malgrat que alguna vegada s'ha animat i l'hem pogut veure a l'espectacle.

Al començament de la relació era habitual que compartissin fotos i vídeos de tots dos. Però amb el temps han apostat per la discreció per no estar sempre al punt de mira dels mitjans. A Almeria han trobat el refugi perfecte per allunyar-se de la premsa del cor.

Alguns mitjans van revelar que Enrique Ponce es va veure obligat a apartar-se de les xarxes socials per petició de les seves filles i de Paloma Cuevas. No veien amb bons ulls que es passegés per aquestes plataformes amb la seva nova conquesta.

En qualsevol cas, ell intenta recuperar la normalitat a la seva vida. I ho fa tornant a les arenes. S'ha estat preparant a consciència durant els darrers mesos.

Tot i això, l'entorn d'Ana Soria ho desmenteix. «És un autèntic disbarat dir que tornarà a torejar», assenyalen. Era una cosa que es donava per fet i que sorprèn molt.

Enrique Ponce torejant
Ponce tenia previst tornar a torejar | Europa Press

Després de retirar-se de manera temporal tenia previst retornar per acomiadar-se del toreig com li agradaria. En una plaça i davant del públic. Entenia que era la manera més adequada de posar el punt final a la seva extensa carrera.

Però encara queda per veure quina decisió pren finalment l'ex de Paloma Cuevas.

Enrique Ponce hauria de tornar, però en solitari

La intenció inicial d´Enrique Ponce era fer una gira per Amèrica Llatina, on aquest espectacle té un gran reconeixement. Seria la manera perfecta per acomiadar-se dels seus seguidors.

En un primer moment es va pensar que estigués acompanyat per la seva noia, però la família d'Ana Soria ho nega. No té intenció «d'aparcar els estudis per seguir-lo», assenyalen. Aquest va poder ser un dels motius que hagi portat la parella a distanciar-se en els darrers temps.

Ana Soria donant ànims a Enrique Ponce en una plaça de toros
Ana Soria no és molt partidària d'anar a veure torejar al seu xicot | GTRES

Ella no té previst aparcar la seva vida a Almeria per seguir el seu xicot. Està molt centrada en la seva carrera de Dret, i l'únic que desitja és acabar-la com més aviat millor. D'això estan molt pendents els familiars.

Enrique Ponce era partidari que estigués al seu costat en aquesta gira. Però la situació ha fet un gir radical en qüestió de dies. Caldrà esperar per comprovar com s'acaba aquest petit distanciament.