Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i David Flores Carrasco.

Fidel Albiac amaga una foto de David Flores que trencarà Rocío Carrasco

Fidel Albiac sent un gran respecte per David Flores Carrasco

Fidel Albiac, l'advocat més controvertit de la premsa del cor, fa 20 anys que lluita contra un exèrcit d'enemics molt poderós. Però ha arribat el moment d'explicar la veritat i la seva dona Rociíto no consent que ningú difongui rumors falsos sobre ell.

Ha estat acusat d'aprofitar-se de la filla de 'La Más Grande', però l'únic que ha fet ha estat estar al seu costat.

Fidel Albiac mantenia una relació estupenda amb David Flores Carrasco, tot i que fa molt de temps que no té cap tracte amb el jove. El fill d'Antonio David ocupa la portada de la revista Lecturas per unes fotografies que no han deixat ningú indiferent.

Tenint en compte el testimoni de Rocío, no seria estrany pensar que les imatges li hagin dolgut molt.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco
Fidel Albiac mira pels interessos de David Flores Carrasco. | CatalunyaDiari
 

Fidel és una de les poques persones que coneix de primera mà l'infern de la seva dona, de fet, el malson és cosa del passat gràcies a ell. Ha intentat per tots els mitjans que Rociíto tiri endavant i per fi ho ha aconseguit, però ara queda el més difícil: mantenir-se.

L'hereva de Rocío Jurado no es pot permetre cap error, tot i que està sotmesa a centenars de provocacions.

David Flores Carrasco fa molt de temps que no té cap relació amb la seva mare, però no li guarda cap rancor i es vol reconciliar amb ella.

El retrobament no es farà esperar perquè, segons la revista Lecturas, el jove portarà a judici Rocío per l'impagament de la pensió. La nova reina del feminisme li hauria d'enviar 200 euros mensuals i fa molt de temps que va deixar de fer-ho.

Fidel Albiac coneix la veritat: «Demanar presó»

Fidel amagarà el màxim temps possible a Rocío que David Flores és portada de la revista Lecturas amb una fotografia compromesa.

El jove li lliura un ram de roses al seu pare Antonio David Flores, que ha estat acusat de greus delictes. És important deixar clar que el jutge no ha condemnat l'exmarit de Rociíto, tot i que a Telecinco li han dictat sentència.

David Flores es troba en una situació vulnerable perquè pateix una malaltia que suposadament el condiciona força. La dona d'Albiac està convençuda que Antonio David està darrere de tot i que és ell qui ha tramat el pla judicial. Aquest procés va començar fa uns mesos i Carrasco es va asseure al plató de Sálvame Naranja per donar explicacions.

«M'ha presentat una querella en nom de David i, com en té més de 18, qui ha de ratificar-la i declarar és ell, no el pare. Torna a posar-lo a la tessitura de querellar-se contra la seva mare i demanar presó per a la seva mare», va explicar visiblement dolguda.

Fidel coneix a la perfecció el patiment de la seva dona i ha fet tot el possible per alleujar la situació, però no n'hi ha hagut prou. Sembla que Antonio David Flores no es rendeix i vol arribar fins al final per consumar la seva venjança.

Pensa que ha abandonat els mitjans de comunicació de manera injusta i pretén que tothom conegui la seva versió.

Fidel Albiac també ha protegit David Flores Carrasco

Albiac fa molt de temps que és un dels grans protagonistes de la crònica social, però ell sempre ha estat en un segon pla. Entre altres coses, ho ha fet per protegir els fills de Rocío, ja que en el passat va tenir un tracte meravellós amb ells.

David Flores, segons ha explicat Rociíto, li deia Fidelito i estava encantat amb la seva presència.

Antonio David Flores ha estat exiliat de la petita pantalla, però encara hi ha molts periodistes que volen escoltar-lo. L'únic que és clar és que és enemic del marit de la seva exdona, però ningú sap del cert qui té la raó.

Tot i que molts parlen malament de l'advocat, cap informador no pot donar una mala notícia sobre ell que estigui demostrada.