Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Ana Soria somrient amb les mans juntes, Enrique Ponce somrient amb un vestit i corbata blava i un emoji pensant

Enrique Ponce confessa perquè encara no ha trencat la seva relació amb Ana Soria

Enrique Ponce ha estat molt contundent en explicar la raó que el fa continuar al costat de la seva jove xicota

Enrique Ponce, un dels toreros més emblemàtics d'Espanya, ha tornat a ser notícia pel retorn a les arenes. Encara que també per l'estabilitat de la seva relació amb Ana Soria.

Des que va començar el seu romanç després de separar-se de Paloma Cuevas, Enrique Ponce ha hagut de suportar comentaris i xerrameques que posen en dubte la solidesa de l'enllaç amb la seva noia. Tot i això, la parella segueix junta, demostrant que el seu amor és més fort que qualsevol especulació. I ara el torero ha revelat el perquè no s'hi ha plantejat trencar mai: perquè la considera la seva musa.

Primer pla d'Enrique Ponce amb la cara molt seriosa mirant a càmera
Enrique Ponce s'ha sincerat com mai | GTRES

Enrique Ponce deixa clar el perquè continua amb Ana Soria

Enrique Ponce i Ana Soria han estat el centre d'atenció mediàtica des que van començar a sortir plegats. La diferència d'edat entre tots dos i la rapidesa amb què ell va refer la seva vida després de la separació de Paloma Cuevas van provocar una infinitat de judicis públics. Tot i les xerrameques i els rumors de crisi, la parella ha demostrat ser sòlida i mantenir-se ferma davant les adversitats.

Ara el dretà ha concedit una entrevista al seu amic Carlos Herrera, on ha parlat obertament sobre la relació sentimental. Tant és així que ha explicat el motiu pel qual no l'ha trencat: “Estar al costat de l'Anna m'omple la vida, és una dona extraordinària. Em recolza moltíssim en la meva decisió de tornar a torejar per acomiadar-me, és la meva musa”.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós
Enrique Ponce ha reconegut obertament que per a ell Ana Soria és la seva inspiració | GTRES

Aquestes paraules han deixat clar el profund amor i admiració que Ponce sent per Sòria. I també el positiu que porta ella a la seva vida a tots nivells.

Enrique Ponce destaca el suport incondicional d'Ana Soria

Enrique Ponce també ha ressaltat a l'entrevista com n'és de crucial per a ell el suport de la seva nòvia a la tornada a les arenes. Ha confessat que el fa molt bé tenir-la a prop quan es posa davant d'un bou.

Les seves paraules exactes han estat aquestes: “Ana prefereix anar a la plaça, perquè passa més mala estona esperant a casa a veure què passa quan toreig, que anant. És normal, es passa malament, i per això és per mi molt important el seu suport, sentir-la amb mi”.

Fotografia d'Enrique Ponce torejant a Navalcarnero, Madrid, el 29 de maig de 2021
Enrique Ponce ha exposat igualment el que suposa per a ell que Ana Soria el vegi torejar | GTRES

Els rumors sobre una possible crisi en la relació entre Enrique Ponce i Ana Soria han estat recurrents. Amb aquestes declaracions del torero, però, es desmenteix rotundament qualsevol especulació sobre una separació. Ell ha deixat clar que la seva relació es basa en un amor profund i en un suport mutu indestructible.

El futur de la parella sembla prometedor, vist el que s'ha vist. Per això, potser abans del que podríem imaginar, els Novios facin el pas definitiu de passar per l'altar. I possiblement també de no trigar gaire a ampliar la família, en què són part essencial les dues filles d'ell amb Paloma Cuevas.