Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce té decidit fer les maletes i començar una nova etapa

Enrique Ponce necessita marxar i aconseguir una altra vegada el que fa anys tenia

Enrique Ponce prepara un 2022 ple d'activitat, en comparació amb els escàndols i la poca activitat d'anys anteriors. Fa un parell d'anys que el torero es troba estancat professionalment, però ara es vol acomiadar d'aquesta fase.

Ponce ha estat a la mira durant tot aquest temps per la seva relació amb Ana Soria i la seva separació amb Paloma Cuevas. Després d'uns mesos de sobreexposició mediàtica, el valencià s'ha refugiat de nou a la feina i prepara el que canviarà la seva vida definitivament.

De la mateixa manera, la seva exdona ha ressorgit professionalment i està destacant pel seu nou treball. La vida segueix, i Paloma i Enrique desitgen que aquest 2022 sigui un bon any per a ells, després dels problemes que han viscut recentment.

Enrique Ponce, disposat a fer les maletes una altra vegada

Enrique Ponce ja va fer les maletes fa un temps. En aquella ocasió va ser molt dolorós, ja que se'n va anar de la casa que havia compartit amb Paloma durant gairebé 25 anys.

El seu destí era la casa que comparteix ara amb Ana Soria, la seva parella actual.

Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce
Ana Soria i Enrique Ponce haurien de fer les maletes. | Catalunya Diari

Ara Ponce torna a preparar l'equipatge, però per motius professionals. Està decidit a iniciar al més aviat possible la seva gira de comiat com a torero. I ho farà a les principals places espanyoles i també mexicanes.

Ponce és un dels toreros més importants d'Espanya, però el seu reconeixement ha traspassat fronteres i també se'l segueix amb ganes a Llatinoamèrica.

Com vol acomiadar-se en condicions i davant el màxim nombre de seguidors possibles, ja s'ha filtrat que marxarà una temporada allà.

Aquesta decisió no l'ha pres sol. A més de tenir el suport d'Ana Soria, Enrique també ho ha parlat amb Paloma i amb les seves filles. La família està d'acord i això li ha donat forces per dur a terme la seva tasca.

La relació entre Paloma i Enrique Ponce ara és bona i cordial. Tots dos han assumit que el seu futur transcorre per camins separats, encara que això no esborra els bons moments i la bonica família que tenen en comú.

Ana Soria, actual parella del torero, segueix portant una vida molt discreta com a estudiant de Dret. La jove s'ha vist obligada a acceptar que Ponce té una vida i una família a qui no vol renunciar.

Paloma, enamorada de nou?

Sí, Paloma està enamorada de nou, però de la seva feina. Una font molt propera a la model i empresària assegura que «està vivint un dels seus millors moments, en tots els sentits». Tal com publica El español, «Està molt maca, només et diré això».

Primer pla de Paloma Cuevas.
L'exdona d'Enrique Ponce està molt feliç en aquesta nova etapa vital. | Europa Press

Està radiant i il·lusionada amb els seus projectes de futur. Ha superat totalment la seva ruptura amb Ponce, ja torna a fer plans personalment i gaudeix de l'èxit de la seva feina.

La col·lecció de vestits de luxe que ha dissenyat amb Rosa Clará han fet que Paloma superés el seu drama personal.

Paloma estarà eternament agraïda a aquesta oportunitat, ja que li va servir per distreure's en el seu moment i ara la posiciona com una dissenyadora de referència de l'alta costura.

Fins i tot s'ha permès fer de tant en tant una indirecta al seu exmarit. Un dels models de la col·lecció és de color capot. Aquest morat intens és un dels colors preferits de la filla de Victoriano Valencia, ja que recorda a la seva vida al costat de Ponce.

Paloma Cuevas i Rosa Clará
Paloma ha treballat en dissenys d'alta costura amb Rosa Clará. | Instagram

Els models dissenyats s'estan esgotant per moments, malgrat els seus preus elevats. Algun dels vestits arriba als 1.700 euros.

És una col·lecció privada, amb pocs models a la venda i que es presentaran públicament a finals de mes.

Paloma està disposada a tornar amb èxit. També Enrique vol passar pàgina del seu passat polèmic. Estan molt a prop d'aconseguir-ho.