Patricia Pardo en un plató de televisió

Patricia Pardo va amagar a Christian Gálvez el que va passar després del divorci

Patricia Pardo explica la veritat sobre la seva exparella

Patricia Pardo és una de les dones del moment. Des que va sortir a la llum el seu romanç amb Christian Gálvez, la presentadora de El programa de Ana Rosa no ha deixat de protagonitzar portades.

Patricia Pardo viu un dels moments més intensos de la seva vida. A la seva estrenada relació sentimental, s'uneix el seu èxit professional, al capdavant del programa més vist dels matins televisius. Ella i Joaquín Prat formen un tàndem de luxe. L'audiència acompanya la Patrícia dia a dia en un moment de meteòrica projecció professional per a ella.

Després de conèixer la traumàtica separació de l'escriptor i Almudena Cid, on fins i tot els familiars se n'han ficat pel mig, la periodista ha decidit trencar el seu silenci.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Patricia Pardo té una nova il·lusió | Catalunya Diari

Tot i ser una de les presentadores més famoses de Telecinco, Patricia Pardo sempre ha estat molt discreta en relació amb la seva vida personal, però ara sembla que tot ha canviat.

En una entrevista per a la revista Lecturas, la substituta d'Ana Rosa Quintana va fer una confessió sobre el seu divorci, fins ara desconeguda, que va deixar amb la boca oberta la seva nova «il·lusió».

Patricia Pardo parla del seu divorci: «Ha estat el més dur de la meva vida»

Patricia Pardo ha decidit, per primera vegada, obrir-se i ha explicat intimitats de la seva vida que fins ara es desconeixien. Entre altres coses, aquesta periodista ha parlat del seu divorci amb Francisco Márquez.

Fins ara, tots dos han decidit portar la seva separació tan discretament com sigui possible, però tot apunta que la seva nova relació amb l'escriptor li ha fet veure les coses d'una altra manera. La gallega ha decidit donar alguns detalls sobre la seva ruptura dolorosa.

Patricia Pardo amb el capcot
Per Patricia Pardo, el seu divorci va ser un dels pitjors moments de la seva vida | Europa Press

Després de set anys i dues filles en comú, Patricia Pardo i el seu exmarit van decidir posar punt final a la seva relació. El desembre de l'any passat, la parella va anunciar per sorpresa el seu divorci. «Ha estat el més dur de la meva vida… 2021 ha estat un any horrible», va dir ella.

Després d'haver-se fet efectiu el seu divorci, la presentadora de Mediaset va prendre la decisió de continuar vivint a la llar familiar pel bé de les dues filles.

«No ho vaig poder fer amb dues nenes petites, em vaig separar i no me'n vaig anar de casa l'endemà, vam haver de buscar alternatives, i en aquell temps hi ha d'haver una convivència», va confessar Patricia Pardo.

Patricia Pardo no té males paraules per al pare dels seus fills

Tot i ser un dels pitjors moments de la seva vida, Patricia Pardo va assegurar que el seu divorci va ser «de mutu acord i des de l'afecte». Per això, la periodista no té res de dolent a dir del que va ser l'amor de la seva vida.

«Amb ell no puc posar una pega, és molt bon pare, encantador. Hem estat molt de temps junts, he estat molt feliç amb ell i el millor pare de les meves filles només pot ser ell», va assegurar Patricia. «Només puc donar les gràcies per haver-ho conegut i pels anys que vam estar junts. Només puc parlar meravelles».

Patricia Pardo i Francisco Márquez
Patricia Pardo no té males paraules pel seu exmarit | Xarxes socials

El que és clar és que, avui dia, tots dos estan molt feliços amb les seves noves vides. Patricia Pardo viu una romàntica història d'amor amb el seu company de professió.

Després de diversos mesos ocultant el seu romanç, la parella ha decidit no amagar-se'n més. N'és una prova les declaracions d'amor que Christian i Patricia es dediquen públicament.

Per la seva banda, Francisco Márquez està vivint amb molta naturalitat tant el seu divorci com la nova relació de la mare de les filles .