Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce posa fi als rumors i anuncia que ho deixa

Ponce està decidit a començar una nova vida

Enrique Ponce fa temps que suporta els rumors d'un possible casament amb Ana Soria. Fa uns dies, una revista publicava a la portada les intencions del torero, que mostrava el seu desig de contraure matrimoni. No obstant això, la seva vida pot fer un gir important molt aviat.

L'objectiu de la parella és donar-se el 'sí, vull' en un període de temps molt curt. Sense allargar en excés el tràmit. Estan decidits a fer aquest important pas després que hagin estrenat a Almeria el seu niuet d'amor.

Tant Ponce com la seva parella creuen que «ja ha passat un temps prudencial i volen casar-se. Ella fa temps que espera, però sense ficar-se», asseguren a El Español. Ell confirmava fa uns dies que «li demanaré matrimoni», però de moment no hi ha hagut una petició formal.

Assenyalen que serà el 2023 quan iniciïn el casament, segons aquest diari. La intenció és segellar el seu amor a la intimitat, en un acte civil. Qualsevol festa hauria d'esperar a la finalització dels estudis d'Ana.

La jove està molt centrada en els estudis de Dret i no volen que res la pugui despistar en aquests moments. L'opció de celebrar-la per l'església ara la descarten. Principalment perquè el dretà no ha reclamat la nul·litat del matrimoni.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Enrique Ponce vol casar-se amb la seva parella | GTRES

La parella es troba assentada a Almeria, on ha trobat un lloc molt tranquil per viure-hi. La ciutat andalusa, que és la terra natal d'Ana, seria el lloc escollit per celebrar l'enllaç.

Ja adverteixen des de l'entorn del torero i de l'estudiant de Dret que no hi haurà una celebració multitudinària. «Que ningú esperi una festa amb famosos, cares conegudes i exclusiva en una revista perquè s'equivocaran», apunten. Pretenen fer «una celebració íntima, discreta».

Però Enrique Ponce també pensa en el seu futur professional. Apunten que no tenen intenció de tornar a torejar, com va avançar Vanitatis. «Es talla la cua» i aquesta vegada és de manera definitiva, asseguren.

«Té clar que ho fa de veritat, de manera oficial». Havia mostrat interès a tornar a les arenes després de la seva retirada temporal. Va fer algun gest per acomiadar-se en una plaça de bous i davant del seu públic, però allò no va aconseguir tirar endavant.

El seu propòsit era organitzar una petita gira per Espanya i Amèrica, però finalment es va adonar que no li compensava. Aclareixen que «alguna vegada es podrà posar davant d'un toro, però no serà de manera professional. S'ha tallat la cua».

Imatge d'Enrique Ponce torejant a una plaça de bous
Enrique Ponce deixarà de torejar definitivament | GTRES

Ha arribat a la conclusió que «vol viure i s'ha adonat de com és d'efímera la vida». La decisió està presa i fins i tot hauria «deixat fins i tot d'entrenar».

Enrique Ponce dona una satisfacció a la seva parella

Enrique Ponce ha pres una decisió que Ana Soria accepta. Ella volia que deixés les rodes, conscient de l'enorme risc que implica posar-se davant d'un bou. Així, a més, tindran la possibilitat de passar més temps junts.

La parella, abans del casament, ha anat fent petits passos en el seu intent per consolidar la seva relació. El mes de gener passat van decidir crear junts una societat immobiliària. Una aposta empresarial que confirma que aquesta història d'amor va molt seriosament des que fes els primers passos el 2020.

Aquesta companyia sorgeix amb l'objectiu de la «promoció, la construcció, la venda i l'arrendament d'edificis». Ja n'havia muntat una de similar el 1997 quan estava casat amb Paloma Cuevas.

Enrique Ponce ha suportat en els darrers mesos infinitat de rumors que parlaven d'un possible distanciament entre la parella. Ell sempre s'ha encarregat de desmentir-los. Ara, amb aquests plans de futur que s'acaben de revelar, deixa clar que la seva relació va molt bé.