Primer pla de Carmen Borrego

Els nets de Carmen Borrego descobreixen el secret que avergonyeix les Campos

Carmen Borrego ha parlat de la seva nova família i ha estat molt sincera

Carmen Borrego ha concedit una entrevista a Lecturas per parlar del casament del seu fill José María Almoguera, el més desconegut del clan. Ningú no sabia que havia contret matrimoni amb Paola Olmedo, una esteticista que ha aportat dos nens al nou matrimoni. És una relació relativament curta perquè es van conèixer fa un any, però de seguida es van adonar que estaven fets l'un per l'altre.

Carmen Borrego ha explicat que considera nets els fills de Paola, ja que són dos joves meravellosos que han passat molt de temps amb ella. Això sí, li ha recordat a la seva nora que li encantaria ser àvia de forma biològica, com més aviat millor. El matrimoni es troba fora d'Espanya, però això no ha evitat que es parli d'ells i els comentaris no són precisament bons.

Fotomuntatge de Carmen Borrego i la seva nora Paola Olmedo
Carmen Borrego adora els nens de Paola Olmedo | Catalunya Diari

Carmen ha intentat amagar l'altercat que José María va tenir amb el director de Sálvame moments abans del famós casament. El problema és que Kiko Hernández ha tret el secret per deixar clar que les coses no són tan boniques com es volen explicar. És cert que tothom parla bé del nebot de Terelu Campos, però aquest també ha comès errors.

Carmen entén que vendre una exclusiva genera conseqüències i admet totes les crítiques, però exigeix respecte per la nova família. Vol protegir Paola i els seus nens, de fet a Lecturas ha fet una promesa que no ha deixat indiferent ningú. «Als seus fills els tractaré com a nets, però li he dit que m'ha de prometre que em donarà un net a mi».

Carmen Borrego ha intentat tapar el problema

Carmen sabia que José María no s'havia portat bé amb David Valldeperas, director de Sálvame, però no volia entrar en detalls. El jove va saber que el periodista volia ficar una càmera dins la finca on se celebrava el casament. Va trigar poc temps a acudir al plató de Jorge Javier Vázquez per enfrontar-se amb ell i Kiko Hernández ha revelat com va ser la discussió.

Primer pla de Carmen Borrego somrient
Carmen Borrego està defensant els seus familiars | Europa Press

«Aquí va passar una cosa molt forta i ara ja es pot explicar», va començar dient l'antic concursant de Gran Hermano. «L'altre dia Carmen Borrego es va tornar boja, es va treure el micròfon i se'n volia anar. Va ser perquè vaig dir que hi havia algú que volia rebentar les noces, que va entrar i va donar alguns detalls».

«En aquesta publicitat baixa el fill de Carmen, que estava preparant coses del seu programa i diu al director: "Tu a mi no em fas res al casament"». Borrego promet que la discussió no va ser tan forta, però diversos membres de Sálvame han donat la raó a Kiko. Les Campos havien intentat amagar aquest secret perquè sempre han tingut una imatge impol·luta.

Carmen Borrego sap que la seva família ha plorat

Carmen està sotmesa a molta pressió perquè hi ha molta gent que la considera «l'aneguet lleig» del clan Campos. Ella ha explicat que mai no ha notat cap diferència entre ella i la seva germana Terelu. També ha deixat clar que María Teresa Campos tracta igual tots els seus nets perquè cadascú ocupa un paper important per a ella.

Borrego estava avergonyida pel desacord que José María havia tingut amb David Valldeperas, per això no volia parlar del tema. Però el seu amic Kiko ho ha tret a la llum i ara tothom vol saber qui és realment el fill de la col·laboradora.

La tieta d'Alejandra Rubio està desbordada perquè sap que té una família per protegir: nous nets i una nora estupenda. Han explicat que la relació amb Paola no és bona, acusació que no es correspon amb la realitat. Assegura que ho coneix tot sobre ella i que és una persona estupenda, el defineix com «una gran mare».