Muntatge de Kiko Hernández

Kiko Hernández parla per primer cop de l'home que trobarà a faltar

Kiko Hernández ha reconegut que el trobarà a faltar a partir d'ara

Kiko Hernández, com a exconcursant de Gran Hermano i espectador, és un gran expert en realities. Per aquest motiu, comenta en aquests moments Supervivientes a la revista Diez Minutos. I aquesta feina és la que l'ha portat a reconèixer que trobarà a faltar un dels seus participants expulsats: Rubén Sánchez Montesinos.

El col·laborador no ha dubtat a manifestar que, malgrat el comportament del xicot d'Enrique del Pozo, el trobarà a faltar. El motiu és que és tan peculiar que podria haver donat moments molt interessants.

Imatge d'Enrique del Pozo amb el seu xicot, Rubén.
Ruben Sánchez és el xicot del cantant i actor Enrique del Pozo | GTRES

 

Kiko Hernández reconeix que trobarà a faltar a Rubén

L'integrant de Sálvame ha publicat ara una anàlisi a la citada revista dels últims esdeveniments que han tingut lloc a Supervivientes. I en aquest ha inclòs l'expulsió definitiva de Sánchez, culturista professional.

Sobre aquest, ha manifestat que sent la seva marxa: «Malgrat que els seus companys no, nosaltres el trobarem a faltar». Sí, perquè, segons el seu punt de vista, «és un dels concursants més peculiars que ha trepitjat un reality. No ha deixat ningú indiferent».

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández té clar que l'exparticipant podria donar molt de joc al programa | Mediaset

És més, ha afirmat que «ha aconseguit una cosa insòlita: que tots ens aprenguem el seu nom i els seus cognoms molt més enllà de l'etiqueta de xicot d'Enrique del Pozo. Ho ha fet quan abans era un anònim per al públic».

Si Kiko té clar que el reality trobarà a faltar l'esportista és perquè aquest no ha deixat de ser protagonista de vídeos. Això sí, el cert és que la majoria de vegades ha estat d'una forma negativa. Només cal veure la quantitat de conflictes i discussions que ha tingut amb altres participants.

Rubén Sánchez a 'Supervivientes'
Rubén Sánchez ha generat molta polèmica pel seu comportament al reality | Mediaset

De la mateixa manera, s'ha parlat d'ell per les males formes amb l'equip que hi ha darrere del reality. Fins a tal punt van arribar aquelles que el mateix presentador, Jorge Javier Vázquez, li va haver de cridar l'atenció. Això va arribar després que el supervivent es dirigís a un càmera dient-li: «Sopo quan em surti dels collons perquè estic sol».

«Faré tot com em surti de la punta de la... perquè el primer és la vida i la meva salut».

Davant aquests i altres comentaris, Jorge va deixar anar: «El que no pots fer és tractar malament la gent que està treballant i complint amb la seva comesa. Estem pendents de tot el que fas, però alguna cosa deu tenir de dolent aquest lloc, per això vas ser expulsat. Mulles als càmeres, et quedes en pilotes perquè no et gravin».

Sigui com sigui, Rubén ha estat expulsat definitivament i divendres s'emetrà la seva arribada al plató amb les nominacions.

Kiko Hernández parla d'altres participants

L'exconcursant de Gran Hermano no només ha fet referència en la seva anàlisi a Sánchez, també ha esmentat altres integrants de Supervivientes. Així, per exemple, s'ha referit a Tania i a Alejandro per a qui ha tingut paraules molt dures. Ha escrit: «Ell és un insegur, gelós i controlador amb una noia que menteix més que parla».

Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer
Kiko Hernández ha carregat contra Nacho Palau | Europa Press

I tampoc ha estat gens amistós amb Nacho Palau, del qual ha dit que «aconsegueix avorrir fins i tot les ovelles», i amb Ignacio de Borbón. Un jove que, segons ell, «lluita per autoproclamar-se la víctima del grup».