Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique revela el secret sobre el nadó que està a punt de néixer

Jesulín de Ubrique està comptant els dies per poder veure la cara del seu nadó

María José Campanario i Jesulín de Ubrique podrien haver estat pares del seu tercer fill en comú. Una informació que estudien diversos mitjans de comunicació malgrat que el part està previst per al juny. I és que hi ha moltes pistes que podrien apuntar que aquest moment s'hagi avançat un mes.

El 21 de juny és el dia previst perquè la dona de Jesulín d'Ubrique doni a llum el seu tercer fill. Tot i que no hi ha confirmació per part dels protagonistes, el fet que la de Castelló tingui el mòbil apagat podria ser una resposta. Campanario estaria descansant amb els seus i centrada en la seva família.

Segons apunta el programa Ya es mediodía, experts haurien proposat a Jesulín de Ubrique i la seva dona programar el part. Aquesta notícia són suposicions, ja que els familiars al matrimoni no han confirmat ni desmentit la informació. Això és perquè la parella hauria decidit portar aquest embaràs amb més secretisme que els anteriors.

María José Campanario i Jesulín caminant pel carrer
Jesuín de Ubrique i l'odontòloga porten l'embaràs amb molt de secretisme | Catalunya Diari

«Com a bons familiars, hem respectat que ells siguin els que donin la notícia», expressava Beatriz Trapote a Europa Press. Aquest silenci podria donar-se que estarien esperant per explicar la informació a la portada d'alguna capçalera de premsa del cor. Igual que van fer quan van fer públic que esperaven el seu tercer fill en comú.

El secretisme amb què han viscut aquests mesos ha estat total. Així mateix, també es desconeix el nom que us posaran al seu fill. «Segur que l'anomenaran Humberto com el seu avi patern», reflexionava a Socialité una persona propera a la família. Malgrat que per confirmar-ho caldrà esperar el moment en què ells ho vulguin anunciar.

Tampoc no s'ha pronunciat Julia Janeiro, qui malgrat ser preguntada pels reporters ha tingut el silenci per resposta. Tant ella com els altres fills de Jesulín de Ubrique estarien esperant amb entusiasme l'arribada del nou membre a la família.

Jesulín de Ubrique revela el sexe del nadó que espera amb la seva dona

Tot i que no se sap el nom, el mateix Jesulín va confirmar el sexe del nadó durant la seva entrevista a El Hormiguero. Totalment relaxat en la conversa amb Pablo Motos, l'extorero va deixar anar el que tots estaven esperant. «Va estupendament, gràcies a déu», va començar l'andalús pel que fa a l'embaràs.

Però la cosa no va quedar aquí. Quan ningú s'ho esperava, Jesulín va deixar anar la bomba: «Ja és a la recta final i gairebé és un nen del Desafío». El marit de l'odontòloga està molt feliç: «Qui em diria a mi que tornaria a ser pare».

Imatge de Jesulín de Ubrique rient al costat de Pablo Motos a El Hormiguero
Jesulín de Ubrique revela el sexe del bebè que espera amb María José Campanario | Mediaset

Tot això a la meitat de la polèmica sobre la relació entre Jesulín i les seves dues filles, Julia i Andrea. Molts són els rumors que apunten que el participant de El Desafío no estaria en el seu millor moment. Tot i això, quan se li pregunta pels seus descendents, el seu comportament demostra tot el contrari.

Quan va ser preguntat per això, Jesulín somriu donant a entendre que la trobada que havia tingut amb Julia i Andrea havia anat molt bé. Cal recalcar que l'extorero i la filla de Belén Esteban no es veien des de fa anys. Una reunió familiar que no ha transcendit la premsa.

Ara, Jesulín i María José Campanario esperen, juntament amb la resta de familiars, l'arribada del nadó. L'andalús es disputa la victòria de El Desafío. Raquel Sánchez Silva, Omar Montes i Juan Betancourt són els contrincants que haurà de superar per aconseguir el triomf.