Muntatge de Chabelita i la seva mare biològica, Roxana Luque

Roxana Luque, la mare real d'Isa Pantoja, rep un missatge que ho canvia tot

Isa Pantoja ha dedicat unes paraules a Roxana

Isa Pantoja ha concedit una entrevista al Sábado Deluxe perquè havia d'aclarir certs assumptes que estaven generant polèmica. Fent gala de la sinceritat que la caracteritza, ha parlat del moment en què es va assabentar que era adoptada. Isabel mai no s'ho va explicar, van ser els seus companys del col·legi i no guarda un bon record d'aquella època.

Isa Pantoja ha enviat un missatge a Roxana Luque, la seva mare biològica, que canvia la història: ni vol ni voldrà parlar mai amb ella. Pensa que si ho fa estaria traint Isabel i no vol ofendre ningú perquè entén que és un assumpte complicat. Respecta i entén les necessitats de Roxana, però prefereix estar lluny perquè no vol provocar més dolor.

Primer pla d'Isa Pantoja
Isa Pantoja ha concedit una entrevista molt dura | Instagram

Isa va viure un autèntic turment perquè d'un instant a un altre Roxana va aparèixer als mitjans de comunicació espanyols. La periodista Gema López li va fer una entrevista que va captivar el país perquè va oferir unes declaracions completament demolidores. Va prometre que seguia els passos de la col·laboradora i en va mostrar moltes fotografies que havia aconseguit gràcies a la premsa.

Isa ha revelat que Isabel es va posar en contacte amb ella quan va descobrir el que estava passant, en aquell temps estava complint condemna. Li va trucar des de la presó, es va interessar per conèixer el seu punt de vista i es va quedar tranquil·la en escoltar la jove Pantoja. Aquesta última li va prometre que no s'interessaria per conèixer els seus orígens biològics, no tenia interès a relacionar-se amb la seva veritable família.

«La meva mare em va trucar des de la presó quan es va assabentar que la meva mare biològica havia concedit una entrevista», ha explicat. És una de les poques vegades que parla del tema perquè li resulta dolorós, sobretot perquè el públic l'ha fet servir per fer mal. «Vaig saber que era adoptada perquè els meus amics de l'escola m'ho van dir».

Isa Pantoja ho té clar: «No ho he de fer»

Isa li ha enviat un missatge força contundent a Roxana Luque, però ho ha fet des del respecte més absolut. La història ha canviat per sempre, ja que ja no hi ha esperança: la col·laboradora no vol conèixer la seva progenitora. Roxana pensava que podria canviar d'opinió, però no és així i en l'entrevista que ha concedit a Sábado Deluxe ho ha deixat clar.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja té clara la seva opinió sobre la seva família | Telecinco

Pantoja reconeix que mai no ha parlat d'aquest tema amb Isabel perquè la tonadillera prefereix pensar que és un assumpte completament assumit. «No he parlat gaire en profunditat amb la meva mare, així que no sé si la va molestar, però sí que em va trucar preocupada des de la presó. Penso que no he de conèixer Roxana Luque perquè sento que l'estic traint».

La germana de Kiko Rivera ha deixat clar que l'última cosa que faria és danyar Isabel, que segons ella està travessant una malaltia. Té depressió, per això hi ha moltes coses que no li explica i no li guardarà rancúnia pels errors que està cometent. Pensa que està travessant un mal moment i confia que superi els seus problemes com més aviat millor.

Isa Pantoja està molesta amb Roxana

Isa considera que Roxana Luque va tenir un comportament molt poc discret, ja que va aparèixer a la televisió presumint de la seva identitat. «No en vaig voler saber res perquè si realment em vols trobar tens el meu telèfon, saps on trobar-me». La col·laboradora ha revelat com va viure Isabel aquest atreviment, ella estava a la presó i no podia fer res.

«La meva mare em va dir que si ella hagués vingut i hagués dit "vull parlar amb la meva filla", ella no li hauria dit que no. Li hauria dit: "Gràcies per la filla que tinc". El problema va ser com ho va fer», ha explicat la convidada de Sábado Deluxe.