Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce es trenca en llegir l'últim missatge de la mare de les seves filles

Ponce ja coneix la realitat que hi ha a casa de la seva exdona

Enrique Ponce continua presumint de la seva discreció a mesura que va passant el temps. El destre ha après alguna cosa durant aquests darrers anys, des que la seva vida privada va passar a ocupar tots els titulars. La sobreexposició mediàtica no és bona companya de l'estabilitat personal i familiar, cosa que sempre ha estat una prioritat a la seva vida.

Ponce va decidir posar punt final al seu matrimoni de 24 anys i començar un festeig amb Ana Soria, gairebé 30 anys menor que ell. La bomba que va suposar aquella història, a la qual el torero va contribuir exposant-se amb la seva nova xicota com mai havia fet abans,  va ser descomunal.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Enrique Ponce continua sentint un gran afecte per la seva primera dona. | GTRES

Després del temps necessari perquè tant Enrique com Paloma Cuevas hagin pogut pair la crisi, la separació i el divorci, les coses han tornat a la normalitat. Enrique viu amb Ana Soria a Almeria i sense gens de ganes de popularitat, ni de flaixos. En canvi, Paloma segueix a Madrid, a casa seva.

Allà viu amb els seus pares i amb les seves dues filles. Paloma fa uns mesos que està una mica preocupada pels problemes de salut que arrossega el seu pare, Victoriano Valencia. Amb 89 anys, el mestre del toreig va haver de ser hospitalitzat no fa gaire.

Victoriano pateix algunes arrítmies, desequilibri als nivells de sucre i altres problemes propis de l'edat. També la seva dona, Paloma Díaz, ja és gran i comença a patir les molèsties pròpies de l'edat.

La carta que ha posat els pèls de punta a Enrique Ponce

L'exdona d'Enrique Ponce cuida els seus pares amb dedicació i cura. De fet, ha rebaixat el ritme de treball habitual per tenir més temps d'estar a casa i atendre'ls en tot allò que necessitin.

De fet, sempre ha estat l''ullet dret' del seu pare i Paloma sempre ha tingut en el seu progenitor el seu referent de vida. Més fins i tot, que el seu marit. Per la seva banda, Enrique Ponce també li deu gairebé tot a Victoriano Valencia.

Enrique Ponce i Victoriano Valencia
Enrique Ponce sempre ha estat molt unit al seu sogre Victoriano. | GTRES

Quan estava començant al món del toreig, Valencia el va apadrinar i després Ponce es va enamorar de la seva filla. Ell i el seu sogre sempre han format una pinya personal i professionalment, i per això el divorci va suposar un cop dur enorme per a tota la família.

Ara Paloma ha volgut retre homenatge als seus pares i ho ha fet amb una carta oberta que ha emocionat molt a tothom. Especialment a Enrique Ponce, que guarda bons records familiars després de tants anys i que veu Victoriano Valencia com un segon pare.

«Els nostres pares ens van criar durant la nostra infància, quan érem petits i adolescents, amb infinita paciència i immens amor. És ara quan ens toca mostrar-los el nostre profund agraïment perquè és ara quan més ho necessiten», ha començat la seva missiva.

L''heroi' al qual Paloma Cuevas admirava

Paloma, conscient del pas dels anys afirma que «el temps ens ensenya a valorar la vida i, en aquesta etapa, la vida dels nostres pares més que mai. La por de perdre'ls i la idea de sentir-nos perduts davant la seva absència ens atemoreix».

Paloma cuida amb afecte i cura els seus pares. També l'ajuda la seva germana Verónica, encara que viu fora de Madrid i és més difícil per a ella passar molt de temps amb Victoriano i amb la seva dona.

Per a l'exdona de Ponce, «tenim l'obligació de gaudir i de tenir cura dels nostres pares, de continuar construint records indelebles a la nostra memòria perquè som uns afortunats pel fet que hagin arribat a una edat on els podem tornar tant d'amor com ells ens van donar».

La mare de Bianca i de Palomita, les dues filles d'Enrique Ponce, a les quals ell va cada setmana a visitar des d'Almeria, prossegueix: «Ells seran sempre els nostres herois per mil raons, però la més poderosa de totes serà perquè amb ells vam aprendre a estimar i a ser estimats. Aquesta essència viurà als nostres cors eternament».

Segurament a Enrique se li han remogut molts records en llegir aquestes paraules emotives de Paloma. Haurà pensat també en els seus pares i haurà agraït que les seves vides hagin tornat a la calma. Pel seu bé i pel de tota la família.