Imatge de Gema López.

Gema López rebutja l'home més desitjat de Telecinco en conèixer les seves intencions

Gema López li ha donat un 'no' per resposta

Gema López es troba absolutament centrada en la seva feina a Sálvame. I allà és on ha hagut de donar 'carabasses' a l'home més perseguit en aquest moment a Telecinco. Ens estem referint a Kike Calleja, que d'aquí poc es casa amb Raquel Abad.

El reporter ha convidat la col·laboradora al seu enllaç, però ella li ha deixat clar que no anirà a aquesta cita tan important.

Gema López rebutja assistir al casament

La col·laboradora de Sálvame està molt feliç perquè el seu company i amic Kike es casarà amb la seva parella. I això que durant les últimes setmanes hi ha hagut rumors sobre que aquestes noces podrien patir alguna mena de contratemps que els portaria a haver de cancel·lar-les.

Afortunadament l'enllaç es produirà i López ha estat convidada pels nuvis perquè els acompanyi en aquest dia tan especial. Tot i això, ara hem sabut per Calleja que aquesta ha estat una de les poques companyes que no hi assistirà.

Ho ha fet dient: «Que jo recordi ara, penso que l'única que m'ha dit que no ve és Gema. És veritat que m'ha sabut greu i em fa molta pena. Sí, perquè tenia una il·lusió i era ajuntar tots els companys que vam treballar a ¿Dónde estás corazón? després de tants anys».

Primer pla de Gema López.
Gema López no assistirà al casament de Kike Calleja. | Telecinco
 

Gema López no és l'única que ha dit 'no' a Kike Calleja

La periodista del cor ha rebutjat la invitació del reporter de Sálvame, però no ha estat l'única. Així, ell ha reconegut que «Chelo García-Cortés no pot venir». I és que recentment va patir un accident al braç i es troba en fase de recuperació.

Tot seguit, ha confirmat que una altra companya del programa que tampoc no anirà al casament és Laura Fa. Això sí, en aquest cas, com en el de Gema, no ha explicat el perquè ha decidit declinar la invitació.

Primer pla de Gema López.
Gema López ja sap que Chelo i Laura tampoc no aniran a l'enllaç del reporter. | GTRES
 

De la mateixa manera, Calleja ha reconegut que, «tot i que tinc gairebé tots els companys confirmats», n'hi ha algun que encara no li ha donat una resposta. I això que queda poc més d'una setmana per a l'enllaç. Directament ha assenyalat Antonio Montero, que estava a plató.

Davant d'aquest comentari, el col·laborador li ha dit: «Aniré al teu casament, però és veritat que hauré de viatjar cap aquí». A això ha afegit: «De moment ja li he fet el meu regal i hi aniré. El que passa és que em faig por a mi mateix en una festa».

Unes paraules després de les quals Patiño ha manifestat rient: «No et preocupis, que jo seré al teu costat. Ja saps que jo soc molt assenyada».

Així mateix, el nuvi ha explicat que «Belén Esteban és l'única amb qui em falta parlar, però és que ja sabem el problema que té. Li feia moltíssima il·lusió venir i a mi m'encantaria que hi fos. Tant de bo s'animi i vingui perquè crec que li anirà bé».

Tot i les baixes de Gema i de les altres dues companyes citades, Kike està molt il·lusionat i feliç pel seu imminent casament. Per a l'enllaç, que se celebrarà a la finca El Jaral de la Mira, ha començat el compte enrere. Per això aquests dies ell i la seva parella han celebrat el comiat de manera conjunta amb els seus amics.

Ho han fet amb una gran festa on hi han anat cares tan conegudes com Terelu, Alejandra Rubio, Marta López i Liz Emiliano, entre altres.