Fotomuntatge de David Bustamante somrient i la seva filla, Daniella Bustamante, pixelada

Daniella Bustamante, preparada per la boda i un nou germanet

Daniella Bustamante ha escoltat les darreres declaracions del seu pare, David Bustamante

Daniella Bustamante està vivint una època molt dolça. I és que, des que el seu germà petit, Miguel Torres, va arribar al món el 2021, la vida de la jove ha fet un canvi de 180º per a bé.

A més, fa poc va haver d'acompanyar la seva mare, Paula Echevarría, i el seu padrastre, Miguel Torres, a batejar el petit de la casa. Així mateix ho va mostrar l'actriu al seu perfil d'Instagram.

Tot i que David Bustamante no va assistir a la cerimònia, la veritat és que hi va ser present d'alguna manera. En aquell dia tan especial, Daniella Bustamante va comptar amb la particular presència del seu pare al bateig del seu germà.

El cantant, que manté una relació excel·lent amb la seva exdona i amb el padrastre de la seva filla, no va dubtar a aprofitar l'oportunitat per felicitar-los. «Vaig estar parlant amb ells, em van fer una videotrucada quan eren allà», confessava.

No hi ha dubte que Daniella està feliç de poder tenir una família en què els uns es porten bé amb els altres. A banda, per a ella el més important ara és veure el seu germanet créixer i no perdre's cap detall.

Sens dubte, la jove està vivint una molt bona època i tot apunta que aviat rebrà una altra bona notícia. I és que el seu pare ha parlat, per fi, de si formarà una família amb Yana Olina i, de passada, de si té pensat contraure-hi matrimoni o no.

Primer pla del cantant David Bustamante frunzint el front
David Bustamante s'ha sincerat com mai ho havia fet abans. | Europa Press

 

Daniella Bustamante sap quins són els plans del seu pare

Daniella Bustamante veu que el seu pare també està en el millor moment. Tant en l'àmbit professional com en el personal li està anant de perles.

El pare de la noia ha estrenat l'època d'estiu com ningú. L'exconcursant d' OT 1 ha inaugurat les noves atraccions del Parc Warner Beach de Madrid i serà el convidat especial de la celebració del 20è aniversari.

David Bustamante, sempre tan simpàtic amb els mitjans, no ha dubtat a respondre totes les preguntes dels periodistes presents. El cantant els ha confessat que la pandèmia el va afectar força físicament, però que ara ha aconseguit tornar al pes d'abans. A més, també ha comentat que en l'àmbit professional li va millor que mai perquè té al cap molts projectes per dur a terme. Per això es manté centrat en ells.

«Ara estic en un moment d'equilibri i amb moltes ganes de fer coses. Crec que, el 2025, tindré vacances», deia amb el seu humor particular. Després de respondre totes les qüestions relacionades amb la seva professió, arribava el torn de preguntar-li sobre la seva vida privada.

«Yana és la persona amb qui comparteixo la meva vida des de fa 4 anys, és meravellosa des que s'aixeca fins que se'n va a dormir, és el meu gran suport per a tot», deia molt enamorat.

No conformes amb aquesta declaració d'amor, els mitjans van voler preguntar-li si hi havia plans de casament. «Les coses estan bé com estan. Teniu pressa sempre», feia broma sobre això.

Primer pla de David Bustamante de perfil amb un fons vermell
El pare de Daniella Bustamante està vivint el seu millor moment. | GTRES

«Tot arriba quan ha d'arribar, soc feliç. Ho tinc absolutament tot, és un moment molt dolç de gaudir en tots els aspectes». «Estic molt bé, tinc una filla fantàstica que es porta molt bé amb Yana i les coses ja arribaran», insistia.

Pel que fa al tema de la paternitat, la noia s'ha quedat molt sorpresa amb la declaració del pare. «M'agraden molt els nens, és clar que sí. Sí, Yana encara és molt jove, ¿per què no?».

«Però no ara, quan sorgeixi, quan tot estigui tranquil. Ara toquen uns anys de treballar i de gaudir de la vida sense estar pensant en plans de futur», admetia el pare de Daniella.

David Bustamante opina sobre el casament de Chenoa

Sens dubte, Daniella Bustamante no perd les esperances que algun dia assisteixi al casament del seu pare. A més, estaria feliç de tornar a tenir un nou germanet; aquest cop per part del cantant.

El cantant tampoc va dubtar a parlar sobre les polèmiques noces de la seva amiga Chenoa. Com ell mateix va afirmar, ell era un dels pocs triunfitos que va convidar la mallorquina. «No hi vaig poder anar perquè, precisament, tenia molts compromisos i, a més, em tocava estar amb la nena».

«Li vaig agrair moltíssim la invitació. Va ser una pena, però ens queden moltes celebracions», deia. D'altra banda, defensava els companys que no van poder assistir al casament.

«De vegades no poden venir i van venir els que van poder. Si és que no s'han de buscar polèmiques», tancava el tema.

Però de moment caldrà esperar perquè David Bustamante no té pensat ampliar la família, almenys de moment. Tot i això, cal estar pendent de qualsevol detall perquè potser farà una sorpresa quan ningú s'ho esperi.