Primer pla de Rocío Flores mirant cap a un costat

L'entorn de Rocío Flores envia un missatge urgent: necessita ajuda

Rocío Flores ja no pot més

Rocío Flores està passant per una situació molt complicada després d'agreujar-se l'enfrontament amb Rociíto. Les seves declaracions polèmiques a 'El programa d'Ana Rosa' l'han acabat esquitxant de ple després de descobrir-se la implicació del seu representant en les intervencions que feia.

La seva credibilitat ha quedat greument afectada i qüestionada, més encara després de la resposta que va tenir per part de Carrasco a 'Montealto'. Un cúmul de situacions que han acabat passant-li factura arribant a preocupar els seus.

Rocío Flores no està bé

L'últim programa de 'Montealto' va atorgar a la filla de Rocío Jurado diversos moments estel·lars. Va deixar en evidència la seva família més mediàtica, es va enfrontar al seu oncle José Antonio i va contestar a Rocío Flores després dels seus atacs a Fidel.

Rocío Flores plorant a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores no aguanta més i necessita ajuda. | Telecinco 

Rociíto no va tenir pietat i va demostrar amb documentació totes i cadascuna de les seves afirmacions. No hi havia cap dubte del seu testimoni i encara menys després de la vergonyosa intervenció del marit de la seva tia Gloria.

No li va tremolar el pols davant les amenaçadores declaracions de Rocío Flores amb la seva famosa frase «si jo parlo, Espanya cau». Una frase que suposadament va dir sota les ordres del seu representant en un intent d'encebar les intervencions televisives.

Rocío Flores ha perdut les regnes de la situació i les polèmiques en són una prova. Marisa Martín Blázquez ha estat l'encarregada de revelar al plató d'Ana Rosa la delicada situació de la seva companya.

«Ho està passant fatal i l'última intervenció de Rociíto l'ha deixat molt tocada, ho està gestionant tot com pot», explicava la periodista.

Un estat anímic que ja va avançar Gloria Camila el passat dilluns 14 de febrer al plató de 'Ya son las ocho'. La filla d'Ortega ha confessat que la «veu malament» i que és «una de les més afectades, qui pitjor ho està passant».

Rocío Carrasco en primer pla trista.
Rocío Flores ha quedat molt tocada després de l'última intervenció de Rociíto. | Telecinco 

Tot i això, cal no oblidar que la mateixa Rocío Flores no dubta a entrar en la polèmica aconsellada, molt malament, pel seu representant. Ella es va sumar als atacs de Fidel conscient que reaccionaria, a més d'amenaçar d'explicar les seves vivències.

Rocío Flores necessita ajuda

Marisa Martín Blázquez ha continuat explicant com veu la seva companya de programa insistint en la seva vulnerabilitat per gestionar tots els fronts que té oberts. «Rocío és una nena, que ara mateixa està sumida en un dolor i una tristesa que no sé si ara mateix sap gestionar», opinava.

La periodista té clar que el moment que viu la noia és molt complicat i que cal que algú hi intervingui. «Necessita ajuda de la gent que estima i també de professionals», assenyalava.

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
Rocío Flores necessita ajuda de professionals. | GTRES 

No és la primera vegada que es deixa caure que Rocío no està sent ben aconsellada i que es posa el focus al seu pare. Pocs entenen com l'exguàrdia civil no intervé per protegir-la i encara menys que l'encoratgi a continuar alimentant la polèmica.

Tot i això, amb 25 anys i tota la documentació al seu abast, es nega a fer un pas enrere jugant a un joc molt perillós. Cristina Tárrega afirma les paraules de la seva companya fent al·lusió a com ha estat de difícil la vida de la jove.

«Aquesta nena conviu amb el dolor des de fa molts anys, s'hi ha acostumat des de fa molt de temps i no és bo», opinava.

Després d'un cap de setmana molt mogut, Rocío Flores reapareixia davant dels mitjans mentre caminava pel carrer amb aspecte seriós. Un estat que reflecteix el cansament de la situació i confirma la informació de la periodista.

«Estic farta de tancar cada cosa que es diu, bàsicament», confessava, sense voler entrar en polèmica.